Miyoshi Miyagi Next Women női feromon parfüm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Miyoshi Miyagi Next Women női feromon parfüm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
2 995
Ft
PLUSZOK:
  • Magas feromon-koncentráció
  • 3 spriccelés akár 8 órán át is kitart
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Női feromon parfüm a Next Generation Pheromones termékcsaládból, amely a piacon kapható leghatékonyabb feromonokat tartalmazza.
Ez az elegáns fűszeres parfüm Androstenol, Androstenone és Alpha-Androstenol feromonok különleges kombinációjával van gazdagítva. 

A feromonok ezen kombinációja tudat alatt befolyásolja az embereket, és stimulálja őket. A Next X női feromon parfüm egy olyan illat, amely a nőiességet szimbolizálja. Nagyon erős hatással van az ellenkező nemre, amit saját tapasztalatainkból is megerősíthetünk.
A feromonok magas koncentrációja azt jelenti, hogy 2-3 spriccelés a csuklóra és a fül mögé elég, és a parfüm akár 6-8 órán át is kitart. És bár ez egy kis üveg, több alkalomra is elegendő lesz. A feromonforma koncentrációja 1,95 mg/1 ml. 

A Miyoshi Miyagi New York NEXT Women illat összetétele:
  • Fej: feketeribizli
  • Szív: frézia, rózsa
  • Alap: vanília, ambroxán, pacsuli, fa
Miyoshi Miyagi 2013 óta fejleszti a feromon parfümöket. Egyesíti a hagyományos japán parfümkészítés művészetét a biokémia területén elért eredményekkel. A piacon kapható legerősebb koncentrációjú feromonokat használja parfümjeiben. Maguknak a feromonoknak nincs illatuk, csak az orrsövény területén található VNO (Vomeronasal Organ) receptorok érzékelik őket tudat alatt.

Kiszerelés: 2,4 ml


 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8210
Tartalom: 2 ml
Hatása: Afrodiziakális
Csomagolás: Permet
Aroma: Fűszeres

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...