Iroha Petit Lily csiklóizgató

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Iroha Petit Lily csiklóizgató

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Kék
Szokványos ár: 5 300 Ft
Ár:
3 690
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (30%)
Termékleírás
Felejtse el a klasszikus maszturbációt, próbálja ki az Iroha Petit Lily csikló stimulátort, és tapasztaljon meg valami teljesen újat.
Ez a kis csoda akár 98% vizet tartalmaz, sima és csúszós, hogy érzéki stimulációt biztosítson. Olyan alakja van, amely pontosan illeszkedik a kézbe, és könnyen megfogható az ujjak között. A Lily úgy néz ki, mint egy virág, lekerekített sziromformákkal, amelyek stimulálják a csiklóját. Lehűtheti vagy felmelegítheti, attól függően, hogy milyen érzést szeretne.

AZ IROHA PETIT LILY STIMULÁTOR HASZNÁLATA

Távolítsa el a papírcsomagolást, és húzza le a felső fedelet a csészéről. Öntse le a benne lévő vizet, fordítsa meg a csészét a tenyerébe, és óvatosan nyomja ki az izgatót. Ezután fogja meg az ujjai közöt, és máris élvezheti az öröm hullámát. A fürdőben is használhatja.
Ha le akarja hűteni, tegye ezt a kicsomagolás előtt. A körülötte lévő folyadék segít a stimulátor gyorsabb lehűlésében. 
Ha forróbb stimulációban szeretne részesülni, először nyissa ki a stimulátort, és öntse ki a vizet. Ezután egy külön edényben meleg vízben vagy a tenyerében felmelegítheti.

 
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7897
Szín: Lila
Átmérő: 3,0 cm
Felület: Hullámos
Hatása: Stimuláló
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.