JO FOR HER Chill - Cooling Tingling hűsítő stimuláló gél csiklóra

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

JO FOR HER Chill - Cooling Tingling hűsítő stimuláló gél csiklóra

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
7 395
Ft
Jól jöhet Önnek:
Screaming O Fingo Tips ujjvibrátor kék 3 395 Ft
Rózsaszín szilikon vibrátor ujjra erősítve.
Bang Her G-spot szilikon ujjvibrátor 5 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • Nem bontja meg a nyálkahártya természetes pH értékét
  • Óvszerrel is használható
  • Hosszan tartó hatás - akár 45 perc
  • Kíméletes összetétel
MÍNUSZOK:
  • Nem használható szilikonos szexuális segédeszközökkel
Termékleírás
Ez a hűsítő csiklóstimuláló gél a JO márkától még az ártatlan játszadozásokat is felejthetetlen kalanddá változtatja.  

A stimuláló gél úgy van megalkotva, hogy a hatásával kellemes meglepetést okozzon önnek, ugyanakkor maximálisan kíméletes legyen a bőrrel és nyálkahártyával szemben. Az összetételének köszönhetően felkészíti a nő ölének legérzékenyebb pontját az erősebb és intenzívebb orgazmusra. 

A speciálisan kifejlesztett összetétel nem bontja meg a nő intim testrészeinek természetes pH értékét. Mivel nem tartalmaz olyan agresszív anyagokat, mint pl. a parabén, glicerin vagy L-arginin, amik más, ehhez hasonló termékekben viszonylag gyakoriak, ezért a gél érzékenyebb bőrrel és nyálkahártyával rendelkező és allergiára hajlamos nők számára is alkalmas. Ráadásul a terméket nem tesztelték állatokon.

A gél az összetevők közt szereplő mentolnak köszönhetően kellemes hűsítő hatást hoz létre, és egyúttal hosszan tartó hatást fejt ki (akár 45 percig). Alkalmas a zuhanyzóban vagy a fürdőkádban való játszadozásra is. Mivel szilikon alapú, nem oldódik könnyen a vízben, ezért a nedves környezet nem mossa le a bőrről. Szükség esetén a testéről vagy a nem szilikonos szexuális segédeszközökről tisztítószerrel vagy langyos vízzel moshatja le. 

A stimuláló gél óvszerrel együtt használható, azonban a szilikonos felületű szexuális segédeszközökkel nem használható. A készítmény által a segédeszköz veszíthet az értékéből.

Ne alkalmazza irritált bőrre vagy nyálkahártyára. Ha bármilyen kellemetlen érzést tapasztal (duzzanat, viszketés, égetés...), azonnal mossa le a készítményt a bőréről.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6467
Tartalom: 10 ml
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.