Extreme Women Strong spanyol cseppek nőknek 30 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Extreme Women Strong spanyol cseppek nőknek 30 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
4 995
Ft
A termékhez még nem érkezett értékelés
800+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az Extreme Women Strong spanyol csepp erős összetételével aktiválja a női libidót, amelyet a stressz, az anyagcsere-rendellenességek vagy más jellegű problémák megzavarhatnak, és ezáltal a szexuális étvágy megszűnéséhez vezethetnek.

A cseppek megfelelő arányban kombinálják az L-arginint, a C-vitamint és az Angelika-gyökérből nyert kivonatot. Az L-arginin javítja a véráramlást, aminek köszönhetően az intim testrészek izgatás során gyorsabban és erősebben megtelítődnek vérrel, ill. nagyszerű segítséget nyújt a merevedési zavarban szenvedő férfiak számára is. Az orvosi angyalgyökér (Angelika) számos kedvező egészségügyi hatással rendelkezik. Kedvezően stimulálja az idegrendszert, segít feloldani a stresszt és ellazít.

Ahhoz, hogy a vágyfokozó cseppek hatását maximalizálja, használja őket rendszeresen, naponta viszont csak maximum 2x, a csomagoláson feltüntetett ajánlott adagolásnak megfelelően. Használat előtt alaposan rázza fel a palackot.

Hatása: Csakúgy, mint minden más természetes vagy szintetikus afrodiziákum, a spanyol cseppek is mindenkinél másfajta hatást eredményeznek. Az elején próbáljon meg kisebb mennyiséget használni, és ha úgy érzi, hogy a hatása gyenge, akkor növelje az adagot. Bár nagyon hatásos termékről van szó, ritkább esetekben előfordulhat, hogy egyes személyekre gyengébb hatással van.

Figyelmeztetés:
A cseppeket cukorbetegek nem használhatják, valamint terhesség alatt sem javasolt a használatuk.

A csomag tartalma: 30 ml
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6058
Tartalom: 30 ml
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...