Spanyol cseppek Gold 15 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Spanyol cseppek Gold 15 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 4 400 Ft
Ár:
3 290
Ft
Megspórol: 1 110 Ft (25%)
Termékleírás
A spanyol cseppek kétség kívül minden idők leghíresebb afrodiziákumai. A francia nemes, filozófus és író de Sade márki is előszeretettel használta.

A spanyol cseppeket eredetileg a kis, kb. 1 cm-es kőrisbogárból készítették. A felnőtt egyedek erős mérget - kantaridint - tartalmaznak, amelyet ősidők óta afrodiziákumként használnak. A bogár testét kiszárították, szétzúzták, és ételbe vagy italba tették.
Mivel a méreg valóban nagyon veszélyes volt, és több túladagolással kapcsolatos halálesetet jegyeztek fel, a modern orvostudomány tökéletes alternatívával rukkolt elő. Ez az alternatíva teljesen veszélytelen az emberek számára, ugyanakkor nagyon hasonló hatással rendelkezik, mint az eredeti kőrisbogár-méreg. 

Tegyen 10-15 cseppet a nyelve alá vagy közvetlenül a szájába.

Hatása: Csakúgy, mint minden más természetes vagy kémiailag előállított afrodiziákum, a spanyol cseppek is mindenkinél másfajta hatást eredményeznek. Az elején próbáljon meg kisebb mennyiséget használni, és ha úgy érzi, hogy a hatása gyenge, akkor növelje az adagot. Bár nagyon hatásos termékről van szó, ritkább esetekben előfordulhat, hogy egyes személyekre gyengébb hatással van. Ugyanakkor ne legyenek túl nagy elvárásaink. Ez nem egy őrületes drog, amitől rögtön kanossá válik. Csak segít egy kissé ellazulni és feloldódni.

Figyelmeztetés: Az általunk árult spanyol cseppek biztonságosak, ellenőrzött és jóváhagyott termékek. Azonban mindig tartsa be a csomagoláson feltüntetett maximális, napi adagolást. 

Összetétel: Víz, L-arginin, C-vitamin, L-aszkorbinsav, E211, E202 tartósítószerek
Kiszerelés: 15ml
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6088
Tartalom: 15 ml
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.