Spanyol cseppek Gold 15 ml - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
KEDVEZMÉNY
-39%

Spanyol cseppek Gold 15 ml - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 4 945 Ft
Ár:
2 995
Ft
Megspórol: 1 950 Ft (39%)
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A spanyol cseppek kétség kívül minden idők leghíresebb afrodiziákumai. A francia nemes, filozófus és író de Sade márki is előszeretettel használta.

A spanyol cseppeket eredetileg a kis, kb. 1 cm-es kőrisbogárból készítették. A felnőtt egyedek erős mérget - kantaridint - tartalmaznak, amelyet ősidők óta afrodiziákumként használnak. A bogár testét kiszárították, szétzúzták, és ételbe vagy italba tették.
Mivel a méreg valóban nagyon veszélyes volt, és több túladagolással kapcsolatos halálesetet jegyeztek fel, a modern orvostudomány tökéletes alternatívával rukkolt elő. Ez az alternatíva teljesen veszélytelen az emberek számára, ugyanakkor nagyon hasonló hatással rendelkezik, mint az eredeti kőrisbogár-méreg.

 Tegyen 10-15 cseppet a nyelve alá vagy közvetlenül a szájába.


Hatása: Csakúgy, mint minden más természetes vagy kémiailag előállított afrodiziákum, a spanyol cseppek is mindenkinél másfajta hatást eredményeznek. Az elején próbáljon meg kisebb mennyiséget használni, és ha úgy érzi, hogy a hatása gyenge, akkor növelje az adagot. Bár nagyon hatásos termékről van szó, ritkább esetekben előfordulhat, hogy egyes személyekre gyengébb hatással van. Ugyanakkor ne legyenek túl nagy elvárásaink. Ez nem egy őrületes drog, amitől rögtön kanossá válik. Csak segít egy kissé ellazulni és feloldódni.

Figyelmeztetés: Az általunk árult spanyol cseppek biztonságosak, ellenőrzött és jóváhagyott termékek. Azonban mindig tartsa be a csomagoláson feltüntetett maximális, napi adagolást. 

Összetétel: Víz, L-arginin, C-vitamin, L-aszkorbinsav, E211, E202 tartósítószerek
Kiszerelés: 15ml

Figyelmeztetés: A termék új, bontatlan, eredeti csomagolában. A külső papírdoboz azonban sérült, ezért a termék ajándékozásra már nem alkalmas. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX9087
Tartalom: 15 ml
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...