Bubbles Petite Sensations vibráló golyós análkúp - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Bubbles Petite Sensations vibráló golyós análkúp - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 500 Ft
Ár:
9 890
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (14%)
PLUSZOK:
  • Finom szilikon anyag
  • A vibrotojás külön is használható
  • 3 vibráció + 4 pulzáció
  • 100%-ban vízhatlan
  • Kezdők számára is alkalmas
  • Uniszex használat
  • A csomagolás tartalmazza az elemeket
Termékleírás
Ez a nagyszerű szilikon vibráló análkúp nem csak kezdők számára alkalmas. A Rock Off Bubbles Petite Sensations kúp kellemesen hajlékony, selymesen puha tapintású, tehát egy kis mennyiségű anális síkosító használata is elegendő ahhoz, hogy a bevezetése kellemes és fájdalommentes legyen.

A kúp 100% szilikonból készült, ezért teljesen ártalmatlan a szervezet számára, szagtalan és illatmentes, gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, és egyszerűen higiénikusan tisztán tartható.

A kúp alakja a T betűre hasonlít. Az első, legkisebb golyó mindössze 1,5 cm széles, szűkített és lekerekített csúccsal rendelkezik, így ha még nincs tapasztalata, akkor sem kell attól félnie, hogy az anális behatolás fájdalmas lesz. Ez a forma ugyanis hozzájárul a kellemes bevezetéshez.
A második golyó 2,5 cm széles, a harmadik pedig 3 cm. Ez a fokozatos szélesedés az egyes golyók utáni szűkítéssel kombinálva extra élvezetet nyújt a ki-be mozgatásnál.

Az alján található vibrotojás vagy mini vibrátor kivehető. Ez azt jelenti, hogy nem csak az análkúppal együtt használhatja, hanem ki is veheti, és például külsőleg izgathatja vele a csiklóját. A csikló izgatása során kipróbálhatja a csiklóizgató krémeket is, amelyet egyszerűen csak a csiklóba kell dörzsölni, és a speciális összetevőinek köszönhetően a csikó még érzékenyebbé válik.

A tojás akár 7 különböző rezgéstípust kínál. 3 klasszikus - gyenge, közepes, erős és 4 pulzáció, amelynek a ritmusa változó. A vezérlése a tojás végén található gomb segítségével nagyon egyszerű. Ráadásul a tojás 100%-ban vízhatlan, így a használatának csak az ön fantáziája szabhat határt.

A csomagolás tartalmazza az elemeket.​

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6202
Szín: Fekete
Hosszúság: 11,0 cm
Használható hosszúság: 8,4 cm
Átmérő: 1,5 - 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Az elem a csomagolás része
Gyártó:
Leidálné
2021.08.26.
Anyag,méret.
Ki be kapcsolhatóság nehézkes
Petronella
2019.07.23.
kellemes az anyagja, hajlekony, jol pulzal, tetszik az alakja is...

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.