Feelz Rombee szilikon dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Feelz Rombee szilikon dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 10 800 Ft
Ár:
9 890
Ft
Megspórol: 910 Ft (8%)
PLUSZOK:
  • Nagy, vastag golyók - vaginális és anális használatra is alkalmas
  • A szilikon anyag 100%-ban biztonságos a szervezet számára
  • Teljesen hajlékony anyag
  • Ergonomikus kialakítás
Termékleírás
Kiváló minőségű dildó. Modern, vonzó és ergonomikus kialakítással rendelkezik, 100%-os orvosi minőségű szilikonból készült. A rendkívül finom és a bordázott dizájnjának köszönhetően biztosan fényűző stimulációban lesz része. Ez a dildó anális használatra is alkalmas.

A Feelz Toys termékek kiváló minőségű 100% szilikonból készülnek. Ez a legjobb és legbiztonságosabb anyag, ami alkalmas a szexuális segédeszközök gyártásához. Nagyon hasonló anyagot használnak a különböző élelmiszer ipari vagy egyéb egészségügyi termékek gyártásához.

A szilikon olyan lágy tapintású, mint az igazi bőr, gyorsan felmelegszik a test hőmérsékletére, és hosszabb ideig tartja meg a hőmérsékletet, mint más anyagok. Szagtalan, antiallergén és könnyen tisztítható - mossa meg meleg vízben egy kevés szappan használatával. 

A Feelz Toys innovatív, környezetbarát és biztonságos szexuális segédeszközöket kínál a piacon. Mindezek a termékek CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX0332
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 17,8 cm
Használható hosszúság: 13,5 cm
Átmérő: 3,0 - 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
2022.09.09.
2022.09.09.
2022.09.09.
2022.09.09.
2022.09.09.
Nagy
2019.11.15.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.