FSoG Darker Carnal Promise vibráló anális golyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

FSoG Darker Carnal Promise vibráló anális golyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
15 499
Ft
PLUSZOK:
  • Eredeti Fifty Shades of Grey - Darker termék
  • Nők és férfiak számára egyaránt alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Hagyja, hogy elárassza a gyönyör 50 árnyalata, és tudja meg, milyen érzés, ha egy olyan segédeszköz férkőzik be a hálószobájába, aminek nincs ellenfele! 

A használható rész szilikon felülete megkönnyíti a behatolást, és már maga a popsiba való behatolás is élvezetet okoz. A golyók átmérője fokozatosan növekszik, amivel egyenesen arányosan növekszik az izgatás is. Ráadásul a szilikon rendkívül higiénikus és biztonságos anyag, ami az anális szexuális segédeszközök esetében elengedhetetlen. Könnyű tisztán tartani, és megfelelő karbantartás mellett az eszköz évekig olyan lesz, mint újkorában. Ajánlatos fertőtleníteni az eszköz felületét minden egyes használat után.

A 7 rezgésmód és a 3 sebességfokozat szó szerint arra fogja késztetni önt, hogy kísérletezzen vele. A játék vezérlője a segédeszköz alján helyezkedik el, hogy mindig kéznél legyen.
Az anális golyók vízhatlanok, így nem kell elkerülni a kalandokat a zuhany alatt vagy a forró fürdő közben. Ugyanolyan tökéletesen és biztonságosan működik, még ha víz alá is van merítve.

A Fifty Shades análgolyót anatómiailag úgy tervezték, hogy egyaránt kielégítse a nők és a férfiak igényeit is. A rezgések a nők popsiját és férfiak prosztatáját is képesek izgatni.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6606
Használható hosszúság: 16,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Változatos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 9 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 1 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...