GoGasm Pussy and Ass hüvelyi és anális golyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

GoGasm Pussy and Ass hüvelyi és anális golyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • A tapasztaltabbak számára alkalmas
  • Hüvelyi és anális stimulálás egyszerre
  • Az otthonon kívüli használatra is alkalmas
  • Antiallergén szilikon anyag
  • Minden golyó belsejében egy kisebb fémgolyó van
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A GoGasm hüvelyi és anális golyók nagyon diszkrétek. Bárhová magával viheti őket, mert nagyon diszkrétek és szinte láthatatlanok.

A Gogasm olyan tapasztaltabb nők számára alkalmas, akik erősebb élvezetet keresnek, mint amit a közönséges hüvelyi golyók nyújtani tudnak.

A két lila golyót puha, rugalmas szilikonzsinór köti össze. Belsejükben kis súlyok vannak, amelyek mozgás közben enyhén forognak. Ezek a rezgő mozgások kellemesen stimulálják a medence izmait.

A golyókat a következőképpen használja:

A nagyobb golyót a hüvelybe, a kisebbet pedig az análisba kell behelyezni. A golyók Kegel gyakorlatokhoz is alkalmasak, különösen a szülés utáni nők, illetve az ülőmunkát végzők és hátfájósok számára. A medencefenék erősítésével nagyobb kontrollt gyakorolhat a medencetájék felett, és rugalmasabbá válnak az izmai. A Kegel gyakorlatok segítenek a vizeletszivárgási problémák/az aranyér esetén, és javítják a szexuális életet. Még nagyobb orgazmusokat is elérhet nekik köszönhetően.

A golyók szilikon anyagúak, rendkívül sima Soft Touch textúrával. Ezáltal nagyon kíméletesek a hüvelyhez és könnyen karbantarthatók. 

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7540
Hosszúság: 20,5 cm
Használható hosszúság: 5,0 cm
Átmérő: 2,9 - 3,9 cm
Tömeg: 122 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...