Icicles No.67 golyós üveg dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Icicles No.67 golyós üveg dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 495
Ft
Jól jöhet Önnek:
Pjur Back Door Panthenol anális regeneráló síkosító 30 ml 3 295 Ft
Piros anális intim zuhany
Intim zuhany 6 695 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük hétfőn.

Megrendelés SMS üzenetben +36 20 264 6431
Cikkszám SX6871

PLUSZOK:
  • Az alakjának és a méretének köszönhetően kezdők számára is alkalmas
  • Nők és férfiak számára egyaránt alkalmas - uniszex
  • Kézzel készített szexuális segédeszköz
  • Antiallergén üveg segédeszköz
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
Golyós felületű üveg dildó hüvelyi és anális használatra, mind nők, mind férfiak számára egyaránt alkalmas - Icicles No. 67 a Pipedream márkától.

Ezt a több mint 20 cm-es dildót egyenesen imádni fogja. A jellegzetesen tagolt alakja 7 egymást követő, fokozatosan növekvő golyóból áll. Az első gömb alig több, mint 1 cm, ami nagyjából a kisujj szélessége. A golyók fokozatosan megnagyobbodnak, az utolsó, a legnagyobb golyó átmérője 3 cm. Ezek a méretek nagyszerűek a kezdők számára, hogy felfedezzék az anális élvezeteket, de a dildó a tapasztaltaknak is kedveskedni fog a jelentősen tagolt felületének köszönhetően.

Az üveg dildó csúcsa természetes módon felfelé ívelt. Tehát használhatja a partnere prosztatájának közvetlen stimulálására, vagy hogy kielégítse vele a kedvese G-pontját. A dildó teljes használható hossza 16 cm.

A fogantyú, amivel ez a szexuális segédeszköz végződik, elég nagy ahhoz, hogy átszúrhassa rajta az ujjait, és könnyű manipulációt biztosítson a dildóval. Ez a végződés egyúttal biztonsági dugóként is szolgál, ami megakadályozza a popsiba való teljes behatolást.

Ez a szexuális segédeszköz fújt üvegből készült, és kézzel készített. Az üveg belseje telt, de konkrétan ennek a dildónak nincs jellegzetesen nagyobb súlya. Ugyanakkor az üveg nem porózus, antiallergén, az allergiások is és mindenki értékelni fogja, akik szeretik, ha a segédeszközeik könnyedén tisztíthatóak.
A kellemes használat érdekében, hogy édesen be- és kicsusszanhasson, ne felejtsen el síkosítót használni.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6871
Hosszúság: 21,0 cm
Használható hosszúság: 16,0 cm
Átmérő: 1,2 - 3,0 cm
Anyag: Üveg
Felület: Változatos
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...