Joyballs Anal Wave anál gyöngysor - rövid

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Joyballs Anal Wave anál gyöngysor - rövid

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 500 Ft
Ár:
7 890
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (17%)
Jól jöhet Önnek:
Fehér intim zuhany az anális higiéniai betartására 2 cserélhető fejjel
Ultimate douche 3 490 Ft
Just Glide szilikon síkosító 100 ml 4 690 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Telefonos megrendelés +36 20 236 0275
Cikkszám SX5706

PLUSZOK:
  • 100% orvosi szilikon
  • Minőségi megmunkálás
  • Kezdők számára is alkalmas
  • Bővített tartalmú csomag
Termékleírás
A Joyballs Anal Wave anális gyöngysor az anális gyönyör szerelmesei számára készül a Joy Division márka által.

Ez a gyöngysor a többi gyöngysortól a golyók méretében különbözik. A hagyományos gyöngysorok esetében a golyók fokozatosan növekednek, az elsőtől az utolsóig. Ennél a gyöngysornál azonban más a helyzet. A Joyballs Anal Wave golyók az elején szűkebbek, majd kibővülnek, azután megint szűkülnek. Ennek a kialakításnak köszönhetően még intenzívebb belső stimulálást érhet el, mint a klasszikus gyöngysorok esetében.

A Joyballs Anal Wave minőségi, 100%-os orvosi szilikonból készül. Ez az anyag teljesen ártalmatlan a szervezet számára, ráadásul egy ilyen szexuális segédeszköz a megfelelő gondoskodásnak köszönhetően valóban nagyon hosszú ideig tartós marad, és hű társa lesz.

A gyöngysor nagyon jól hajlik, az egész hosszában rugalmas, de a golyók ennek ellenére szilárdak, a hatásos izgatás érdekében. A segédeszköz vége hurokkal van kiegészítve, ami megkönnyíti a kezelést. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a gyöngysor teljesen bejusson az anális nyílásba.

A Joyballs Anal Wave csomag a szilikon anális gyöngysoron kívül egy praktikus tároló tasakot és egy vízbázisú síkosítót is tartalmaz minta kiszerelésben. A tároló tasak minőségi kialakítású, az anyaga nagyon puha, nem hagy szálakat a terméken, bezárható, annak érdekében, hogy ne kerülhessen por a segédeszközre.

A kényelmes behelyezés és használat érdekében csepegtessen egy kevés síkosítót a segédeszközre, hogy az kellemesen csússzon. Ügyeljen rá, hogy a szilikon anyagú szexuális segédeszközökkel használt síkosító kizárólag vízbázisú legyen. 
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5706
Szín: Fekete
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 1,5 - 2,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.