Mini anál golyók - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Mini anál golyók - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 2 400 Ft
Ár:
1 590
Ft
Megspórol: 810 Ft (34%)
PLUSZOK:
  • Alacsony ár
Termékleírás
Szép, rózsaszín, műanyag anális golyók egy vezetékkel összekötve. A zsinóron összesen 5 golyó található, mindegyiknek az átmérője 1,7 cm. A golyók rendkívül könnyűek, az összsúlyuk mindössze 18 gramm.
Mindegyik golyó egy egyszerű csomóval van a vezetékhez rögzítve, amit szükség esetén ki lehet csomózni, így tökéletesen megtisztíthatók vagy még több golyó hozzáadható.

Természetesen egy O-alakú fogantyúval is el van látva, ami biztosítja a biztonságos és egyszerű kihúzást, és egyúttal biztosítékként is szolgál a teljes behatolás ellen.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX4929
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 36,0 cm
Használható hosszúság: 30,0 cm
Átmérő: 1,3 cm
Tömeg: 18 g
Anyag: ABS
Felület: Sima
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.