Black Velvets Anal twist forgó és rezgő análkúp

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Black Velvets Anal twist forgó és rezgő análkúp

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 499
Ft
Termékleírás
A bársonyosan puha anális dugó forgási és rezgési funkcióval intenzív anális élményt nyújt. A puha szilikonból készült forgó fejet egy távirányítóval lehet működtetni, amely egy hosszú kábellel kapcsolódik a fejhez. 5 élvezeti mód áll rendelkezésre, hogy az anális élményt a lehető legélvezetesebbé tegye.
A bársonyosan puha szilikonból készült, anatómiailag átgondolt, ívelt fej két helyen lekerekített. A dugót mintha két különböző méretű golyó alkotná, a felső, hegyes rész forog, és a végbélnyílás belsejét stimulálja.

A végbélnyílásba való teljes behatolást megakadályozó széles alap szilárd tapadókorongként is szolgál, amely sima, nem porózus felületre "ragasztható". Így bármilyen pozícióban és a keze használata nélkül élvezheti az anális élményt.
A bársonyosan sima anyagnak köszönhetően csak egy kis mennyiségű gélt kell felvinni a dugóra, és az könnyen csúszik a testbe. A prémium szilikon még az allergiások számára is elérhetővé teszi az anális élvezetet.

Az 5 féle forgás és rezgés könnyen vezérelhető a vezérlőn, amely 61 cm-es kábellel csatlakozik a kúphoz. A vezeték hossza elegendő a különböző használati módokhoz és pozíciókhoz.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

Az elemeket nem tartalmazza.
Recenziók (1)
Patrícia
2022.12.11.
Izgalmas termék
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8060
Hosszúság: 13,6 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 2,6 - 3,9 cm
Tömeg: 130 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 5 féle vibráció
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 4 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.