Erostyle Anal Screw spirálos análkúp - kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
KEDVEZMÉNY
-35%

Erostyle Anal Screw spirálos análkúp - kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 5 800 Ft
Ár:
3 795
Ft
Megspórol: 2 005 Ft (35%)
PLUSZOK:
  • Jellegzetesen kiemelkedő erezet - extra élvezetet nyújt
  • Anyag kiváló rugalmassága
  • Tároló táska ingyenesen a csomag része
MÍNUSZOK:
  • Síkosítót a csomag nem tartalmaz
Termékleírás
A spirálos felületű, gumiból készült kék análkúp kezdők és tapasztaltak számára egyaránt alkalmas, férfiak és nők számára.

Az Erostyle Anal Screw elképesztően rugalmas. Ugyanakkor az anyag elég kemény ahhoz, hogy jól be tudjon vele hatolni, és ne legyen puha. A felületén lévő spirál jellegzetesen kiemelkedik. A kúppal való behatoláskor és kihúzáskor ez a spirál extra élvezetet teremt, mivel a popsiba való behatolás közben számos érzékeny idegvégződést stimulál. Ezt a spirált a kezdők is értékelni fogják, ugyanis ennek köszönhetően "becsavarhatják" a kúpot. Ugyan a bevezetés lassabb , de annál kellemesebb lesz.

A legkeskenyebb részén, a csúcsban a kúp csak 1,5 cm széles, ami nagyjából megegyezik a nő kisujjának vastagságával, így egyszerű lesz vele a behatolás. Az alakja fokozatosan 3,2 cm-re növekszik.

Ezenkívül a csomagban egy fekete, átlátszatlan tároló tasakot is talál a szexuális segédeszköz diszkrét tárolására. A tasak zárható, finom anyagból készült, ami nem hagy szálakat a segédeszköz felületén. Azonban mielőtt elrakná a kúpot, alaposan tisztítsa meg a szennyeződésektől, majd fertőtlenítse a felületét szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel. Ez az egyetlen módja annak, hogy megakadályozza a baktériumok szaporodását a segédeszközön, és egyúttal meggátolja a szennyeződések létrejöttét a tasakban.

Annak érdekében, hogy a kúp kellemesen becsússzon vigyen fel anális síkosítót a felületére, ami hosszabb ideig bírja a levegőn, mint a hagyományos síkosítók. Ne felejtse el vele bedörzsölni az anális nyílás bemenetét sem.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6837
Hosszúság: 17,5 cm
Használható hosszúság: 13,5 cm
Átmérő: 1,5 - 3,2 cm
Anyag: TPE
Felület: Spirálos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...