F*ck Me lila szilikon análdugó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

F*ck Me lila szilikon análdugó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 895
Ft
PLUSZOK:
  • Szuper lágy antiallergén szilikon
  • Kezdők és közepesen tapasztaltak számára alkalmas méret
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy szilikon análdugó, amely elmond Ön helyett mindent, amire vágyik! Szív alakú talpa egy kis üzenetet rejt, amely szavak nélkül is megmondja partnerének, hogy mit csináljon Önnel. Így csak helyezze be a dugót, és várja, hogy a partnere észrevegye :) 

Orvosi minőségű szilikonból készült. Ez egy rendkívül higiénikus és nem mérgező anyag. Nem támogatja a baktériumok szaporodását, és minden szennyeződés a felületén marad, ahonnan könnyen lemosható. A játék ezért olyan emberek és allergiások számára is alkalmas, akik rendkívül érzékenyek az új anyagokra.

A dugónak lekerekített és kúpos hegye van, ami nagyon gyorsan és könnyen behelyezhetővé teszi a popsiba. A selymesen sima szilikon gyönyörűen siklik anális síkosító használatával, és a dugó pontosan oda illeszkedik, ahová kell.

A széles, szív alakú alap ideális rögzítőként szolgál a dugó számára. Biztosítja annak stabilitását, és megakadályozza, hogy a dugó teljesen behatoljon a fenékbe.

Ftalátmentes.

ANÁLIS HASZNÁLATRA SZOLGÁLÓ SÍKOSÍTÓ GÉL

Javasoljuk, hogy közvetlenül az anális stimulációhoz tervezett, vízalapú síkosítót használjon. A vízalapú síkosító kíméletes az erotikus eszközökhöz, így nem károsítja az erotikus eszköz felületét. Egyes anális síkosítók tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek finoman zsibbasztják a végbélnyílást, a kényelmesebb behelyezés érdekében.

Javasoljuk az erotikus eszköz fertőtlenítését kifejezetten erotikus eszközökhöz kifejlesztett tisztítószerrel.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8624
Hosszúság: 9,0 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 3,7 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: Vibráció nélkül

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...