Fém análkúp fehér nyuszifarokkal - kicsi

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fém análkúp fehér nyuszifarokkal - kicsi

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 10 800 Ft
Ár:
8 990
Ft
Megspórol: 1 810 Ft (17%)
Jól jöhet Önnek:
Splash Love Douche intim zuhany a végbél tökéletes megtisztítására
Splash Love Douche - intim zuhany 5 990 Ft
Fehér intim zuhany az anális higiéniai betartására 2 cserélhető fejjel
Ultimate douche 3 490 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Telefonos megrendelés +36 20 236 0275
Cikkszám SX5940

PLUSZOK:
  • A mérete kezdők és középhaladók számára is alkalmas
  • A gyártása során semmilyen állat nem szenvedett - műszőrme felhasználásával készült
  • A farkinca minőségi feldolgozású, sűrű, puha tapintású
Termékleírás
Fém análkúp, ami egy fehér nyuszifarokkal végződik. A farkinca és a plug kombinációjának köszönhetően már semmi sem szabhat gátat a fantáziájának.

A kúp mindenki számára alkalmas, aki megelégszik a 2,5 cm-es átmérővel és a 6 cm-es hosszúsággal. Ezek a méretek ezt a kúpot a kisebb plugok közé sorolják. A fordított csepp alakja lehetővé teszi az egyszerű, fokozatos beillesztést az ánuszba. A kúp vége jelentősen ki van szélesítve, hogy megakadályozza a kúp teljes behelyezését a végbélbe. Ez a széles alapzat a farkinca alatt van elrejtve. Ez az alap a nyuszifarok rögzítésére is szolgál.

A felhasznált fém anyagnak köszönhetően egy igazán kis mennyiségű síkosító is elegendő lesz a zökkenőmentes és fájdalommentes beillesztéshez. Ráadásul a fém lehetővé teszi, hogy a hőmérséklettel játszadozzon. Egyszerűen csak melegítse fel a kúpot forró vízben, vagy próbálja meg lehűteni, azután helyezze be.

A gömbölyű fehér prém a nyuszika imádnivaló farkincáját imitálja. Felettébb puha tapintású, a farkinca nagyon bozontos, nem potyog a szőre, és valóban nagyon gazdag benyomást kelt. A műszőrme sokkal ellenállóbb, mint az igazi szőr, és ami a lényeg, hogy semmilyen állat nem  szenvedett a farkinca gyártása során!

A kúp egy átlátszatlan lezárható tasakba van csomagolva. A kúp kicsomagolása után a tasakban továbbra is diszkréten tárolhatja a plugot.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5940
Szín: Fehér
Hosszúság: 14,0 cm
Használható hosszúság: 6,0 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Fém
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Adrienn
2019.12.20.
Szerepjáték remek kiegészítöje. Sikosítóval könnyű a használata,nem feszít,nincs fémes érzés.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.