Fém análkúp fekete nyuszifarokkal - nagy

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fém análkúp fekete nyuszifarokkal - nagy

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 16 400 Ft
Ár:
14 790
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (10%)
Jól jöhet Önnek:
Fehér intim zuhany az anális higiéniai betartására 2 cserélhető fejjel
Ultimate douche 3 690 Ft
Klasszikus intim zuhany kezdőknek
Egyszerű intim zuhany 4 690 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Telefonos megrendelés +36 20 236 0275
Cikkszám SX6350

PLUSZOK:
  • Középhaladók számára alkalmas méret
  • Gyártás során semmilyen állat sem szenvedett - műszőrme felhasználásával készült
  • A farkinca minőségi feldolgozású, sűrű, puha tapintású
Termékleírás
Fém análkúp, amely aranyos fekete nyuszifarokkal végződik. A farkinca és a plug kombinációjának köszönhetően már semmi sem szabhat gátat a fantáziájának.

A kúp mindenki számára alkalmas, akinek van legalább egy kevés tapasztalata az anális behatolással. A 7 x 3,5 cm-es mérete ezt a kúpot a közepesen nagy plugok közé sorolja. A fordított csepp alakja lehetővé teszi az egyszerű, fokozatos beillesztést. A kúp vége jelentősen ki van szélesítve, hogy megakadályozza a kúp teljes behelyezését. Ez a széles alapzat a farkinca alatt van elrejtve. Ez az alap a nyuszifarok rögzítésére is szolgál.

A felhasznált fém anyagnak köszönhetően egy igazán kis mennyiségű síkosító is elegendő lesz a zökkenőmentes és fájdalommentes beillesztéshez. Ráadásul a fém lehetővé teszi, hogy a hőmérséklettel játszadozzon. Egyszerűen csak melegítse fel a kúpot forró vízben, vagy próbálja meg lehűteni, azután helyezze be.

A gömbölyű fekete prém a nyuszika imádnivaló farkincáját imitálja. Felettébb puha tapintású, a farkinca bozontos, nem potyog a szőre, és valóban nagyon gazdag benyomást kelt. A műszőrme sokkal ellenállóbb, mint az igazi prém, és ami a lényeg, hogy semmilyen állat sem szenvedett a farkinca gyártása során!

A kúp egy átlátszatlan lezárható tasakba van csomagolva. A kúp kicsomagolása után a tasakban továbbra is diszkréten tárolhatja a plugot.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6350
Szín: Fekete
Hosszúság: 15,0 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Fém
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.