FF Luv Plug Premium Collection - arany

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

FF Luv Plug Premium Collection - arany

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 17 900 Ft
Ár:
15 490
Ft
Megspórol: 2 410 Ft (13%)
Termékleírás
Elegáns arany színű fém análkúp, gyönyörű átlátszó gyémánttal az alján. A FF Luv Plug Premium Collection análkúp sima, nem porózus felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően nagyon könnyen tisztán tartható. A szűkített, kúpos csúcsa egyszerű és kényelmes behelyezést tesz lehetővé. A kúp csepp alakú formája és a tagolt felülete kellemesen izgató hatású. A gyémánttal kiegészített széles alsó résznek köszönhetően könnyű eltávolítani.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX4392
Szín: Arany
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 8,5 cm
Átmérő: 1,5 - 3,5 cm
Anyag: Fém
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.