Icicles No.27 anál plug - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Icicles No.27 anál plug - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 495
Ft
PLUSZOK:
  • A nagyobb méret tapasztaltak számára alkalmas
  • Kézzel készített szexuális segédeszköz
  • Ideális segédeszköz a meleggel / hideggel való játszadozásra
  • Az üveg biztonságos antiallergén anyag
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az Icicles No 27. egy üveges plug a Pipedream márkától, a mérete az anális behatolás terén tapasztalattal rendelkezők számára alkalmas, akik egy nagyobb plugot keresnek.

A rózsaszín plug fújt üvegből készült, és kézzel készített. Az üveg belseje telt, tehát a plug súlya semmivel sem összetéveszthető. Az üveg nem porózus anyag, aminek köszönhetően a segédeszköz nagyon könnyen tisztítható. Ugyanakkor az anyag nem okoz irritációt, és ez megfelelő választás nem csak az allergiások számára.

A plug lekerekített csúccsal rendelkezik, majd jelentősen kibővül, 4,5 cm-es átmérőjűre. A felső része egy fordított cseppre hasonlít. Ennek a résznek a felületén egy kiálló spirál is van, ami az ánuszba való behatoláskor és kihúzáskor extra stimuláló érzést kelt. Ezt követően a plug 2,5-es vastagságúra szűkül, hogy ismét megnagyobbodjon, de csak egy kissé, legfeljebb 3 cm átmérőig. Végül egy biztonságos, kibővített alappal ér véget, ami megakadályozza, hogy a plug teljesen behatoljon a végbélbe.

Ha kedve támad kísérletezni, akkor a hűtőszekrényben lehűtheti, vagy forró vízfolyás alatt felmelegítheti a plugot. Ön is észre fogja venni, hogyan reagál a teste a hőmérsékleti változásokra.

Annak érdekében, hogy a plug kényelmesen, elakadás nélkül behatolhasson az ánuszba, ne felejtse el a felületét síkosítóval bekenni

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6868
Hosszúság: 14,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 4,5 - 2,0 cm
Anyag: Üveg
Felület: Spirálos
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...