Icicles No.49 üveg plug farkincával

4 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Icicles No.49 üveg plug farkincával

4 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 995
Ft
PLUSZOK:
  • 2 az 1-ben üveg plug farokkal / ostor
  • A plug mérete a közepesen tapasztaltak számára alkalmas
  • Kézzel készült szexuális segédeszköz
Termékleírás

Két szexuális segédeszköz egyben! Az egyik fele egy nagyszerű üveg anál plug hosszú farokkal, a másik fele pedig egy bőr ostor az engedetlen emberek megbüntetésére. Ez a segédeszköz az amerikai Pipedream márkától lehetővé teszi, hogy különféle módon játszadozzon vele, az hogy hogyan, csak önön múlik.

Az üveg análkáp felhasználható hossza 10 cm, a legszélesebb részén az átmérője 3,7 cm. A széles alapzata lehetővé teszi a plug behelyezését anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy teljesen behatol vele az ánuszba.
A verdeső rojtok hosszúak, sűrűek, bőrből készültek és a hosszú farkat is imitálhatják. A rojtok nagyon hajlékonyak, puhák, és ha ostorként használja, "csípős" érzést is kiválthat vele.

A plug kézzel készült, az üveg belseje telt. A plug súlya és méretei inkább a tapasztalt felhasználók számára alkalmasak. Az üveg nem porózus felülettel rendelkezik, könnyen tisztítható, és ez az anyag allergiások számára is alkalmas.
Az üveg egy nagyszerű segédeszköz abban az esetben is, ha a hőmérséklettel akar játszadozni. Próbálja meg lehűteni a plugot a hűtőszekrényben, vagy forró vízben felmelegíteni. Látni fogja, hogy a test hogyan reagál a különböző hőmérsékletű anyagokra.

A kényelmes behelyezés érdekében kenje be a plugot a megfelelő anális síkosítóval.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Ila
2021.08.14.
Vásárló
2021.08.10.
A csajom feje mikor feltettem neki
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6870
Hosszúság: 59,5 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 3,7 cm
Anyag: Üveg
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.