Kicsi fém anál plug kristállyal Steel S

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Kicsi fém anál plug kristállyal Steel S

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 695
Ft
PLUSZOK:
  • A mérete kezdők számára alkalmas
  • Az anyag ideális a hővel / hideggel való játszadozásra
Termékleírás
Ez az análkúp kezdők számára készült az anális szex területén. A plug kisebb méretű, acélból készült, és úgy alkották meg, hogy a lehető leginkább megkönnyítse és kellemesebbé tegye az erotikus játszadozást. A Steel Power Tools márka dobta a piacra, ami évek óta abszolút vezető szerepet tölt be a fémből készült szexuális játékok gyártásában. Nagy hangsúlyt fektet a termékei tartósságára, minőségére és arra, hogy ne legyen ártalmas az egészségre nézve, hogy a lehető legnagyobb mértékben fel tudják élénkíteni a vásárlóik számára az ágyban töltött szenvedélyes pillanatokat.

Az anál plug hegye kúp alakú, hogy megkönnyítse az anális nyílásba való behatolást. A plug átmérője fokozatosan növekszik, a legszélesebb pontján pedig eléri a 2,5 cm-t. A segédeszköz széles, dekoratív kővel díszített alappal és hosszú szárral rendelkezik, amit szintén a kevésbé tapasztaltak fognak értékelni. A kúp alakja megakadályozza, hogy magától kicsússzon, és elősegíti a stabil rögzítést.

Minden egyes használat során alkalmazzon elegendő mennyiségű anális síkosítót a kúpra és a popsira, és ne feledkezzen meg a segédeszköz alapos fertőtlenítéséről sem.  

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Krisztina
2020.02.12.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6791
Hosszúság: 6,0 cm
Használható hosszúság: 5,0 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Fém
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.