Kis fém anál plug hosszú rókafarokkal - szürke

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Kis fém anál plug hosszú rókafarokkal - szürke

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 300 Ft
Ár:
9 690
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (14%)
Jól jöhet Önnek:
Bathmate Anal Lube anális síkosító szexuális segédeszközökre 93 ml 5 990 Ft
Just Glide Anal síkosító 500 ml 6 490 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • A plug mérete tapasztalatlanok számára is alkalmas
Termékleírás
A perverz szerepjáték még soha nem volt ennyire hiteles! A puha, hosszú farokkal ellátott anál plug lehetővé teszi, hogy bármikor eljátszhassák az úr és az engedelmes kisállat szerepét!

Az anál plug méreteiben a kezdők is örömüket fogják lelni, akik még nem mernek a túl nagy anális segédeszközök után nyúlni. A kúp ergonomikus kialakítású, és szűkített, kúpos csúccsal rendelkezik, aminek köszönhetően simán becsúszik a popsiba. A széles fém alap folyamatosan egy puha farokba megy át, és a kúpot biztonságosan rögzíti a helyére.

A szürke farok hossza eléri a 40 cm-t, ezért félreérthetetlenné válik. Kellemesen csiklandozza a combokat, és mozgás közben elegánsan hullámzik. Egyúttal nem gátolja a pénisz behatolását a hüvelybe.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6719
Szín: Ezüst
Hosszúság: 43,0 cm
Használható hosszúság: 6,5 cm
Átmérő: 2,6 cm
Anyag: Fém
Felület: Sima
Vibrálás: Vibráció nélkül
Alajos
2021.08.28.
Clive
2021.08.25.
Madarász
2020.08.31.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.