10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Large Plug Pump nagy felfújható anális dugó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Large Plug Pump nagy felfújható anális dugó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 995
Ft
PLUSZOK:
  • Tapasztaltaknak megfelelő méret
  • A fokozatos felfújás felkészíti a popsit a nagyobb játékokra
MÍNUSZOK:
  • Nem alkalmas latexallergiásoknak
Termékleírás
A felfújható Large Plug Pump mindazokat szolgálja, akik szeretik az igazán teljes érzést a klasszikus szex során, de azokat is, akik szeretnek kísérletezni az anális szexben.

A felfújható anális dugó olyan alappal van ellátva, amely megakadályozza a mélyebb behatolást a testbe. Fokozatos felfújással edzi a popsiját a nagyobb méretű kütyükre.

A dugót egy lufi segítségével fújja fel, amelyet egy 37 cm-es rugalmas tömlővel csatlakoztat a dugóhoz. Ha le kell engednie a dugót, nyomja meg a szelepet közvetlenül a lufi alatt.

Ez a felfújható erotikus segédeszköz azoknak is nagyszerű, akik a vastagabb méretű anális játékokat kedvelik. Miután behelyezte és felfújta, azt az érzést idézi elő, mintha partnere pénisze növekedne Önben. Legvastagabb pontján a plug 5 cm-es. Felfújva azonban a legvastagabb pontján akár 7 cm-t is elérheti.

A partnerszex során mindkét partner élvezni fogja az előnyeit. A végbélnyílásba történő behelyezés és a fokozatos felfújás után a partner közvetlenül érezni fogja, ahogy a hüvelyben lévő tér szűkül.

A felfújható anális dugó latexből készült. Gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és mindenféle síkosítóval jól tolerálható.

Használat után csak mossa le az erotikus segédeszközt szappannal és vízzel.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8369
Hosszúság: 16,5 cm
Használható hosszúság: 14,0 cm
Átmérő: 2,5 - 5,0 cm
Anyag: Latex
Felület: Sima
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...