Luxus szilikon vibrátor/plug Vive Zesiro - rózsaszín

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Luxus szilikon vibrátor/plug Vive Zesiro - rózsaszín

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
24 995
Ft
PLUSZOK:
  • Teljes erővel akár 50 percig is rezeg
  • Spirálos felület az extra anális / vaginális élvezetért
  • Szilikon antiallergén anyag, ami mindenki számára ideális
  • Erős teljesítmény / tölthető motor
  • Luxus termék, ami erotikus ajándékként is alkalmas nők számára
Termékleírás
A Vive Zesiro egy luxus formatervezésű darab, ami azonnal az erotikus játékok gyűjteményének az abszolút kedvencévé válik!

A segédeszközt vaginálisan és análisan is használhatja. A keskeny csúcsa, a szuper sima felülete, az egyedi spirálos alakja megkönnyíti a bevezetést, és tökéletes élvezetet nyújt már a bőrrel való első érintkezés során is. 

A vibrátor szilikonból készült - ez egy ultra higiénikus és egészségre ártalmatlan anyag, ami nem tartja meg magában a baktériumokat. A tisztítása és a fertőtlenítése is egyszerű. A segédeszköz felülete szaténosan puha és kellemes tapintású.

A játékot minden további nélkül a víz alá meríheti, és élvezheti a forró pillanatokat akár fürdőzés közben is. Teljesen vízhatlan, és a vízzel való érintkezés nem befolyásolja a működését.

A motor 10-féle rezgésmódot kínál, amelyeket a készülék alján található gombok segítségével szabályozhat. A mellékelt USB-kábel segítségével újratölthető, és a teljes feltöltést követően - ami 130 percet vesz igénybe - teljes igénybevétel esetén akár 50 percig is működik. A töltőkábelt a játék aljához kell csatlakoztatni, a gombos panelen lévő színes fények pedig a teljes töltöttséget jelzik.
A rezgések rendkívül csendesek, így nem kell haboznia, bárhol használhatja a játékot, ahol éppen tartózkodik.

A vezérlése intuitív, noha a gombok kisebbek, de használat közben könnyen kitapogathatók. A játék bekapcsolásához nyomja meg a középső gombot három másodpercig. A plusz gombot röviden megnyomva a következõ rezgésmódra válthat, és ha hosszan lenyomva tartja, azzal növeli a rezgés intenzitását. A mínusz gomb segítségével pedig visszatér az előző rezgésmódhoz. 

Élvezze a példátlan gyönyört ezzel a drágakővel, ami könnyedén túlszárnyalja az összes szexuális segédeszközét!

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Molnár
2021.01.11.
Gyári hibás!!!
Lolipop.hu
2021.01.12.
Jó napot,

ha hibás terméket kapott, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@lolipop.hu email címen, és megoldjuk a dolgot 😊 Vagy olvassa el a következő eljárást: https://www.lolipop.hu/reklamacio .

További szép napot kívanok. Tímea
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6792
Hosszúság: 14,5 cm
Használható hosszúság: 12,0 cm
Átmérő: 2,5 - 4,0 cm
Tömeg: 115 g
Anyag: Szilikon
Felület: Spirálos
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 10 féle vibráció
Zaj: 60 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 130 perc

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.