Nagy fém análkúp kristállyal - ezüst L

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Nagy fém análkúp kristállyal - ezüst L

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 995
Ft
PLUSZOK:
  • Minőségi megmunkálás, a kúp felületén nincsenek illesztések
  • A mérete középhaladók és haladók számára alkalmas az anális stimuláció területén
4,0
1 értékelés alapján
150+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Nagy, fém, ezüst színű anál plug, átlátszó kristállyal a végén.

Ez az ezüst kúp igazi teltségérzetet nyújt önnek. A nagyobb méretének és a fém felhasználásának köszönhetően ez a kúp nehezebb is, a plug súlya 160 g.
A kúp kialakítása könnycseppre emlékeztet. Ez az alak ideális arra, hogy egyszerűen be tudja helyezni. A kúp vége jelentősen ki van bővítve, ami meggátolja a kúp teljes behelyezését az anális nyílás belsejébe.

A kúp másik végébe egy átlátszó kő van behelyezve.  

A kúp a 4 cm-es átmérőjének és a 8 cm-es hosszúságának köszönhetően a közepesen tapasztaltak és tapasztaltak számára alkalmas, ami az anális behatolást illeti.

Próbálja meg a kúpot vízben felmelegíteni vagy lehűteni. Tapasztalni fogja, hogyan reagál a szervezet a hőmérséklet-változásokra, különösen akkor, amikor a partnere nem számít rá...

Mivel a kúp fémből készült, elegendő egy kis mennyiségű síkosító is ahhoz, hogy könnyedén be tudja illeszteni az ánuszba. A sima felületének köszönhetően pedig egyszerűen higiénikusan tisztán tarthatja. 

Ez az análkúp egy átlátszatlan zárható tasakba van csomagolva, amelyben a kicsomagolást követően diszkréten tárolhatja a plugot. 

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Kvasz
Értékelve: 2023.03.16.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6349
Hosszúság: 9,5 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Fém
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...