10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Pretty Love vibráló análkúp tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pretty Love vibráló análkúp tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
7 995
Ft
PLUSZOK:
  • Uniszex használat
  • A G-pont / P-pont prosztata közvetlen stimulálása
  • Az erős tapadókorong függőlegesen és vízszintesen is tart
Termékleírás
Anatómiailag formált anális dugó vagy mini vibrátor, amelyet férfi vagy nő egyaránt használhat.

A vibráló mini vibrátor antiallergén szilikonból készül, amely nagyon jól és könnyen higiénikusan tisztán tartható. Tapintásra selymes, szagtalan, az anyag gyorsan alkalmazkodik a testhőmérsékletéhez.

A vibrátor feje jelentősen ívelt, ennek köszönhetően tökéletesen kielégíti a férfiak prosztatáját, a nőknél pedig a G-pontot. Alulról erős tapadókoronggal rendelkezik, amely sima, nem porózus felületen tartja függőleges, de vízszintes helyzetben is. A konstrukció vízálló is, így ezt a vibráló kúpot magával viheti a zuhany alá is.

A kúpot a mellékelt 3 db LR44 elem táplálja, amelyeket csak be kell helyeznie. Távolítsa el a +/- feliratú műanyag papírt a kúpból, és helyezze be az elemek hármasát + felfelé, ahogyan érkeztek (összekötve). Ezután 10 rezgési és eszkalációs módot használhat. A tapadókorong közepén található gombbal kapcsolja be / ki, és minden egyes további megnyomásával kapcsolja át a rezgési módot. Ha ki akarja kapcsolni a vibráló kúpot, csak tartsa lenyomva a gombot legalább 3 másodpercig, amíg ki nem kapcsol.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7116
Hosszúság: 12,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 2,0 - 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Az elem a csomagolás része

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...