Satisfyer Power Plug okos vibráló análdugó gátstimulálóval

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Power Plug okos vibráló análdugó gátstimulálóval

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
20 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
Just Glide anális síkosító gél 200 ml-es kiszerelésben
Just Glide Anal síkosító 200 ml 4 295 Ft
Just Glide anális síkosító gél hatalmas 1 literes kiszerelésben
Just Glide Anal síkosító 1l 10 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX8713

PLUSZOK:
  • Hétköznapi viseletre is alaklmazó
  • A talp stimulálja a férfi és a női gátat
  • A formája biztosítja az anális teltségérzetet
  • Unisex használat
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
Több mint 25 darab készleten
Termékleírás
A Power Plug vibráló análdugót csatlakoztathatja telefonjához, és a végtelenségig kiterjesztheti a felhasználási lehetőségeket. Soha többé nem fenyeget az unalom veszélye, csak rengeteg anális szórakozás.

A 12 rezgésprogram minden popsiról gondoskodik. Férfiak és nők számára egyaránt, mivel ez az anális vibráló dugó uniszex.

A Power Plug viselhető análdugó 7 cm hosszú, domború elülső résszel rendelkezik, amelynek köszönhetően érezni fogja az anális teltséget.

A keskeny csúcs ferdén vágott oldalai gondoskodnak a sima behatolásról. Az egész dugó, beleértve a csúcsot és az oldalakat is, nagyon puha, selymes, nem fog fájdalmat okozni Önnek semmilyen módon.

Az alsó rész a talpnál kúpos, és kényelmes viseletet biztosít. Az alja keskeny, egyáltalán nem látszik a ruhája alatt. A forma lehetővé teszi a sima sétát vagy más alkalmi tevékenységeket is.

Az talpnak 2 szerepe van, amit kiválóan ellát. Először is, megakadályozza a nem kívánt behatolást a testbe. Másodszor, masszírozza a gátat. Valójában a rezgések is erről a részről származnak.

Ha már unja a 12 rezgőprogramot, vagy nem szereti közvetlenül a dugón váltogatni a programokat, van egy megoldásunk az Ön számára. Az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül párosíthatja az Unisex Power Plugot a telefonjával. A telefonjáról a dugó távvezérlését végzi.
Az alkalmazással saját rezgésmódokat is létrehozhat, rezgéseket készíthet a zene ütemére, vagy az anális élvezetet partnerének kezébe adhatja.

Ha szeretné Satisfyer készülékét mobiltelefonjával párosítani, de nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, olvassa el útmutatónkat.

A Power Plug szilikon kialakítását különösen az allergiások és az érzékeny emberek fogják értékelni. A szilikon hipoallergén és ftalátmentes. Tapintásra a dugó puha, kellemes és ugyanilyen kellemes a fenékbe illeszteni.

Ha a vizes anális játék rajongója, bátran használja. A Power Plug vibráló análdugó, mint a többi Satisfyer termék, vízálló. Könnyedén kibírja a 30 perces merülést 1 méteres mélységig.

Az Unisex vibráló dugót a szintén a csomagban található mágneses USB-kábellel töltheti fel.
 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízalapú síkosítót használjon. A szilikon síkosító a szilikon anyaggal érintkezve károsítja az erotikus segédeszköz felületét.

Javasoljuk, hogy használat előtt és után speciális, erotikus segédeszközökre kifejlesztett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8713
Hosszúság: 9,0 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Tömeg: 90 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...