Szilikon anális dugó rózsa alakban piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Szilikon anális dugó rózsa alakban piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 995
Ft
PLUSZOK:
  • Gyönyörű dizájn
  • Kezdők és középhaladók számára alkalmas méret
  • Teltségérzet klasszikus szex közben
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A rózsa alakú szilikon anális dugó a kezdőknek és a középhaladó felhasználóknak egyaránt örömet okoz. A gyönyörű, gyengéd dizájnnak köszönhetően ez a plug az egyetlen dekoráció, amire szüksége lesz az ágyban.

A kúpos csúcs megkönnyíti a behelyezést. A kúp középső része hajlítható, hogy különböző pozíciókban is kényelmes legyen. A rózsa alakú kúp úgy van kialakítva, hogy ne szorítsa. A szirmok ezért hajlítottak és puhák.

7,5 cm-es hasznos hosszával és a legszélesebb részen 3 cm-es átmérőjével rendkívül barátságos a kezdők és a középhaladók számára egyaránt. 

Az anális stimuláció szerelmesei mellett azok a hölgyek is elégedettek lesznek, akik szeretik a klasszikus szex közbeni teltségérzetet. Ez az érzés csak az anális dugó bevezetésével érhető el.
Ezenkívül a kúp gyönyörű kialakítása biztosítja, hogy partnere élvezni fogja a klasszikus szex során hátulról a fenékét. 

A rózsa alakú dugó 100% szilikonból készült, amely hipoallergén. 

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8249
Hosszúság: 10,7 cm
Használható hosszúság: 7,5 cm
Átmérő: 1,5 - 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...