Szilikon plug Do Me Now - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Szilikon plug Do Me Now - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 10 200 Ft
Ár:
8 990
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (12%)
PLUSZOK:
  • Szuper lágy antiallergén szilikon
  • Kezdők és közepesen tapasztaltak számára alkalmas méret
Termékleírás
Szilikon anál plug, ami mindent elmond ön helyett, amire csak vágyik! Ugyanis a szív alakú alja egy kis üzenetet rejt, ami még szavak nélkül is rávezeti partnerét arra, hogy mi mindent kell önnel tennie. Tehát csak helyezze be a plugot, és várjon, amíg a partnerének bekattan :)

A segédeszköz orvosi szilikonból készül. Ez egy rendkívül higiénikus és ártalmatlan anyag az egészségre nézve. Nem támogatja a baktériumok szaporodását, és az összes szennyeződés a felületén marad, ahonnan könnyedén lemosható. Tehát a játék allergiával küzdő emberek számára is alkalmas, akik rendkívül érzékenyen reagálnak az új anyagokra. 

A kúpnak lekerekített és kúpos csúcsa van, ami lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen be tudja helyezni a popsijába. A selymesen puha szilikon anális síkosítóval gyönyörűen csúszik, és ennek köszönhetően pontosan oda férkőzik be, ahova kell.

A széles szív alapzat ideális rögzítőelemként szolgál a plug számára. Biztosítja a stabilitását és megakadályozza, hogy a plug teljesen behatoljon a popsijába.

Nem tartalmaz ftalátokat.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6591
Szín: Lila
Hosszúság: 9,0 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 3,7 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: Vibráció nélkül
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.