10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Satisfyer Lolli Plug 1 sötétszürke anál vibrátor

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Lolli Plug 1 sötétszürke anál vibrátor

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 995
Ft
PLUSZOK:
  • Finom szilikon felület
  • Két erős és csendes motor
  • Uniszex
  • 12 rezgési mód
  • Kezdőknek is alkalmas
Termékleírás
A Satisfyer Lolli Plug 1 egy anális vibrátor, amely nők és férfiak számára egyaránt alkalmas.

Két nagy teljesítményű motorral ez az anális vibrátor akár 12 erőteljes rezgési módot is kínál.
 
Az anális vibrátor alakja a kényelmes behelyezés és eltávolítás érdekében készült. Szilikon anyagának köszönhetően kíméletes az anális nyíláshoz. Azonban, hogy még könnyebbé tegye a behelyezést, használjon anális síkosítót a behelyezés során. Széles T-alakú vége biztosítja, hogy ne csússzon be egészen oda, ahová nem kellene. A vibrátort megragadhatja a T-alakú végénél, amely fogantyúként is szolgál, és biztonságosan élvezheti a játékot. 

A karácsonyfához hasonló kúp alakja érzéki stimulációt okoz. A vibrátor vízálló, így magával viheti a zuhanyzóba vagy a fürdőbe, hogy több szexuális élményt szerezzen. A Lolli Plug csendes üzemmóddal rendelkezik. Ez olyan rendkívül csendes, hogy a környezetében senki sem fogja hallani.

Ha a vibrátor hosszabb, intenzív szexuális játék után lemerül, töltse fel lítium-ion akkumulátorát. Ehhez egy mágneses USB-kábelt mellékelünk
 
Örvendeztesse meg végbélnyílását, és próbálja ki a Satisfyer Lolli-Plug 1. A vibrátor kezdőknek is alkalmas, mert vékony formájú, és gyengéd a bőréhez. 

A Lolli Plug nagyon könnyen karbantartható. Csak öblítse le langyos vízzel minden használat után, és szárítás után tisztítsa meg a szexuális segédeszközök karbantartására tervezett fertőtlenítőszerek egyikével.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (4)
Zsugonics
2023.04.11.
Vásárló
2022.12.24.
Tökéletes
Vass
2022.09.09.
Macsuga
2022.04.19.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7525
Hosszúság: 14,0 cm
Használható hosszúság: 12,0 cm
Átmérő: 2,0 - 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Változatos
Vibrálás: 12 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...