Satisfyer Plug - Ilicious 1 smaragd anális vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Plug - Ilicious 1 smaragd anális vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 495
Ft
PLUSZOK:
  • 2 nagy teljesítményű motor
  • Intelligens SMART eszköz
  • 12 fajta rezgés
  • Ajándéknak alkalmas, szép csomagolás
  • USB-vel újratölthető
5,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Satisfyer Plug - Ilicious 1 egy erős vibrációkkal és alkalmazáshoz való csatlakozási lehetőséggel rendelkező anális kúp, amely minden anális stimuláció szerelmesének örömöt okoz. Nőknek, férfiaknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A vibrátor anatómiailag formált, hegye szűkített, így annak behelyezése problémamentes. A kúp egyik oldala lapított, fokozatosan szélesedő. Kellően széles alapban végződik, mely megakadályozza a nem kívánt testbe hatolást.

A Plug - ilicious 1 anális vibrátor valóban mély és erős rezgéseket biztosít, amelyek a teljes felületen áthaladnak – a csúcstól az alapig. Ezeket a rezgéseket 2 nagy teljesítményű motor biztosítja. A motorokat külön-külön vagy egyszerre is indíthatja. Minden motor 10 vibrációs programot kínál, így ezeket tetszés szerint kombinálhatja.

Ha azonban szeretné, csatlakoztathatja a Plug Ilicious 1- et az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáshoz (iOS, Android és Apple Watches). Azáltal a felhasználási lehetőségek végtelenül bővülnek. Az alkalmazásnak köszönhetően saját módokat hozhat létre, vagy irányíthatja anélkül, hogy a kezét használná. A telefon távirányítóvá válik, amellyel Ön vagy partnere vezérelheti az anális kúpot.

Az erotikus Satisfyer játékszer telefonhoz való csatlakoztatásához részletes útmutatást blogunkon talál.

Az uniszex anális kúp orvosi szilikonból készült, amely rendkívül kíméletes az érzékeny nyálkahártyákhoz. A szilikon puha tapintású, rugalmas és gyorsan felveszi a testhőmérsékletet. Amennyiben rajong a víz alatti anális stimulációért, örömhírrel szolgálunk! A Plug - ilicious 1 vibrációs kúp vízálló és 30 perces merülést is kibír 1 méteres mélységig.

A Plug – ilicious 1 a mellékelt USB – kábel segítségével tölthető.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Harazin
Értékelve: 2023.09.25.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8513
Hosszúság: 13,5 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 0,6-2,6 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 10 féle vibráció, 2 motor
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 3.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...