Vibrating Curve vékony anális vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Vibrating Curve vékony anális vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 500 Ft
Ár:
9 790
Ft
Megspórol: 1 710 Ft (15%)
PLUSZOK:
  • Alkalmas kezdőknek
  • A G-pont / P-pont prosztata / erogén zónák közvetlen stimulálása
  • 100%-ban vízhatlan szerkezet
  • Síkosító + érzéstelenítő gél +fertőtlenítő + ujjszűkítők ingyenesen a csomagban
MÍNUSZOK:
  • A csomagban található folyadékok csak minta kiszerelésűek (max. 1 használatra alkalmasak)
Termékleírás
A Vibrating Curve fekete lekerekített vibrátorba mindenki bele fog szeretni, aki a rejtett erogén zónákat kívánja felfedezni. A vibrátor nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas hüvelyi vagy anális használatra.

A vibrátor lekerekített alakja a golyós fejjel együtt tökéletesen becélozza a rezgéseket közvetlenül az intim részek belsejébe. A rezgések éppen a vibrátor csúcsából indulnak ki. A vibrátor az alakjával pontosan megkeresi, és a vibrációlat a prosztatára vagy a G-pontra irányítja. 17 cm-es mélységbe vezetheti be, a vastagsága körülbelül olyan széles, mint a vastagabb ujj. A golyós csúcsának szélessége 2 cm, az alján, a legszélesebb ponton az átmérője 2,5 cm.

A többsebességű rezgéseket az alapzat elforgatásával vezérelheti. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a legkedvezőbb vibrációt állítsa be, a saját igényeihez szabva. A konstrukció ráadásul 100%-ban vízhatlan, és alkalmas a vízfelszín alá merítésre is.

A gyártó által egy anális síkosítót, érzéstelenítő gélt, fertőtlenítőszert és két ujjszűkítő is talál a csomagolásban. A folyadékok azonban csupán csak minta kiszerelésűek, tehát ezek csak egy felhasználásra alkalmasak. Ezért ha nagyobb mennyiségű anális síkosítót szeretne a nedvesítésre vagy az érzéstelenítésre, vagy egy stimuláló gélt a G-pontra, esetleg fertőtlenítő tisztítószert, akkor ezeket a kiegészítőket is megtalálja a kínálatunkban.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6945
Szín: Fekete
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 17,5 cm
Átmérő: 2,0 - 2,5 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Alsó rész
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:
Kreisz
2022.03.26.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.