Bathmate Anal Lube anális síkosító szexuális segédeszközökre 93 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Bathmate Anal Lube anális síkosító szexuális segédeszközökre 93 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 8 000 Ft
Ár:
6 290
Ft
Megspórol: 1 710 Ft (21%)
Jól jöhet Önnek:
JO Organic NaturaLove organikus síkosító 120 ml 7 590 Ft
Pjur Back Door Panthenol anális regeneráló síkosító 30 ml 3 390 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • A különleges összetétel a szexuális játékok anális felhasználására alkalmas
  • Praktikus pumpa az egyszerű adagolás érdekében
Termékleírás
A Bathmate márka egyedülálló hidraulikus péniszpumpákkal gazdagította a szexuális segédeszközök piacát. A síkosítójával ismét bebizonyította, hogy nem akar a tucatgyártók közé tartozni, és az elejétől kezdve az a célja, hogy abszolút ikonná váljon!

A vízbázisú síkosító összetételét kifejezetten úgy tervezték, hogy miután letesztelte, soha többé ne érezzen késztetést arra, hogy egy másfajta készítményt használjon. A gél elsősorban anális használatra alkalmas szexuális segédeszközökkel. Kivételes és hosszan tartó siklást biztosít, anélkül, hogy túlságosan zsíros érzést keltene, miközben rendkívül kíméletes nemcsak a nyálkahártyával, hanem az erotikus játékok felületével szemben is.

A Bathmate Anal Lube használatával nem kell azon tűnődnie, hogy a síkosító kompatibilis-e az adott típusú anyaggal. Mindenfajta szexuális segédeszközzel használhatja - szilikon, üveg, fém és zselés segédeszközökkel is. A gél óvszerrel is használható.

Élvezze a bűnös kalandokat korlátozások és felesleges gondolkodás nélkül! Mindig, amikor csak kedvet kap hozzá, átadhatja magát neki a teljesen tiszta elméjével úgy, hogy csak az új erotikus élményekre összpontosít!

Kiszerelés: 93 ml
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6744
Tartalom: 93 ml
Csomagolás: Gél
Aroma: Illatmentes
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.