Renegade újratölthető vibráló prosztata stimulátor erekciós gyűrűvel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Renegade újratölthető vibráló prosztata stimulátor erekciós gyűrűvel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
24 495
Ft
PLUSZOK:
  • 30 rezgésprogram
  • Stimulálja a prosztatát és az erekciós gyűrű erősíti az erekciót
  • Közvetlenül közösülés közben is használható
  • Szólójáték közben is használható
  • A távirányító lehetővé teszi a kéz nélküli stimulációt
5,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Renegade Slingshot II prosztata stimulátor az anális gyönyör szerelmeseinek. A speciálisan kialakított forma a rezgésekkel együtt irritálja a prosztatát és gyorsan orgazmushoz juttatja önt.

Az anális szonda úgy van kialakítva, hogy a prosztatát érje és rezgésekkel stimulálja. A szonda használható hossza 9 cm, maximális átmérője pedig 3,3 cm.

A szondához egy 4 cm átmérőjű erekciós gyűrű van csatolva, amikor nincs kifeszítve, amely megszorítja a péniszt és a heréket. A pénisz vastagságától függ, vastagabb pénisz esetén csak a tövére lehet felhelyezni. Ez a gyűrű megakadályozza a vér elfolyását, stimulálja viselőjét, és a prosztata stimulációjával kombinálva erős és hosszú erekciót eredményez.

A prosztataszonda erekciós gyűrűvel közvetlenül is használható a szexuális együttlét során. A stimulátor viselhető, nyugodtan vigye magával sétálni. A nadrágja alatt egyáltalán nem fog látszani, hogy anális gyönyört élvez.

A praktikus távirányítóval 10 rezgésmód között válthat, amelyeket 3 sebességgel élvezhet (összesen akár 30 kombinációval). Így szó szerint a kezében van az élvezet. Ha úgy érzi, a vezérlőt partnere kezébe is adhatja, és hagyhatja, hogy orgazmusig vigye.

Az egész prosztata stimulátor prémium minőségű szilikonból készült, amely puha és sima tapintású. A szervezetre 100%-ban ártalmatlan, és még az érzékeny nyálkahártyákat sem irritálja.  

A Renegade Slingshot II kiválóan alkalmas a vízben történő anális stimuláció szerelmeseinek. A stimulátort 30 percre 1 méter mélységig merítheti be - elkísérheti önt a kádba is. Vigyázzon azonban a távirányítóval, nem szabad, hogy benedvesedjen.

A Renegade Slingshot II a mellékelt USB kábel segítségével tölthető. Mindössze 120 perc a töltőn 70 percnyi élvezetet nyújt.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Miklós
Értékelve: 2024.01.31.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8750
Hosszúság: 12,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Átmérő: 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 30 típusú vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...