10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

5+1 ok, amiért imádjuk a wand vibrátorokat!

A modern nő egyik legjobb barátja - és most nem a gyémántokról beszélünk. Az eredetileg testmasszírozóként, a ‘70-es években piacra dobott, első wandokat nagyon hamar elkapkodták. A lelkesedés irántuk azóta is töretlen - nem véletlenül. Még sosem próbálta ki a wandokat, de kíváncsi rá, miben rejlik a varázsuk? Cikkünkben bevezetjük a rejtelmekbe!
Wand és masszírozó vibrátorok

Gyors és intenzív orgazmus

Hazaérve egy fárasztó nap szeretne teljesen kikapcsolódni? Mi sem egyszerűbb: a wandok mindössze egy gombnyomással felmelegednek - így szinte azonnal használhatóak. Ráadásul sokat várnia sem kell az egetrengető élményre: mindössze néhány perc alatt eljuthat velük a csúcsra!

Nincs szükség hozzá partnerre

Egy párkapcsolat végével sokszor attól is szenvedünk, hogy a szexuális igényeink nem csökkentek, de többé már nincs hozzájuk partnerünk. Az exhez visszamenni pedig az összes barátnőnk szerint rossz ötlet…Hasonló cipőben jár? Akkor minden bizonnyal Önben is felmerült már az aggodalom: akkor most a szexuális életemnek is lőttek?! Szerencsére nem: egy wand tökéletes társa lehet az egyedül töltött éjszakákon - később pedig az új partnerével (és mellette :)) is.

Felizgat

A wandok sokoldalú játékszerek. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy hangulatunknak megfelelően alkalmazhatjuk őket. Azaz: ha éppen fel vagyunk pörögve és izgalmakra vágyunk, csak bekapcsoljuk, és… hagyjuk, hogy a gyönyör hullámai szép lassan elárasszák érzékeinket. :) 

Satisfyer Sweet Sensation

Satisfyer Sweet Sensation

Ár: 9 995 Ft

Ellazít

Ám ezekkel a “varázspálcákkal” nemcsak az érzéki örömökben merülhetünk el. Ha éppen izomfájdalmak gyötörnek egy erőteljesebb edzés - vagy egy hevesebb ágytorna - után, a wandra ebben is számíthat! Rezgéseivel segít oldani a görcsös izmokat, az ízületek merevségét, ezért egy masszázsnak tökéletes kiegészítője lehet.


Segít felfedezni új erogén zónákat

Ha pedig masszázs, akkor nem feledkezhetünk meg arról sem, előjátékként mennyire izgató tud lenni. Néhány csókkal, simogatással, testünk “nyomógombjainak” megtalálásával könnyen hangulatba hozhatjuk egymást kedvesünkkel. Ezt a hatást pedig fokozhatjuk egy wanddal - vagy ha nem érezzük masszőri képességeinket elég magabiztosnak, akár ki is válthatjuk vele kezeinket. Ha kipróbálják, sem Ön, sem partnere nem csalódik majd a hatásban. ;)

Kellően felcsigáztuk? Webshopunkban izgalmasabbnál izgalmasabb wandokból válogathat - böngéssze át kínálatunkat, és válassza ki kedvenc wandját!
Szerző
Tünde
2023.05.02.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.04.14.
Ismeri a szextamponokat?
Ismeri ezt a nagyszerű újdonságot, ami a menstruációs szextamponok formájában jelent meg? Sok nő még mindig megtagadja a szexet a menstruáció alatt, mert ez továbbra is tabunak tűnik a számukra. Érdekes, hogy éppen a menstruáció időszakában nagyobb a nők szexuális étvágya, a magasabb hormonszint miatt, és ez erősen arra csábítja őket, hogy minőségi közösülésben legyen részük. Az összes higiéniai intézkedés betartása esetén a menstruáció alatt sem kell félni a szextől.
1 946
0
Érdekességek és újdonságok
2022.10.27.
Utazás a misztikum birodalmába - forró ötletek Halloween éjszakájára
Beköszöntött az ősz, vele pedig a hideg és…hamarosan a Halloween is. Ez a hazánkban kissé megosztó ünnep azonban jóval több, mint néhány töklámpás és csínytevés: az eredeti, ír ünnep a kelta újév előestéjét jelenti. A hagyomány szerint ilyenkor a világ rendje felborul, a határok életünk és a túlvilág között elmosódnak - így egyetlen éjszaka erejéig újra köztünk járhatnak a halottak. Azonban azért, hogy ne juthassanak be az emberek otthonába, fáklyákkal és jelmezekkel ünneplik ezt a napot.
288
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...