5+1 ok, amiért imádjuk a wand vibrátorokat!

A modern nő egyik legjobb barátja - és most nem a gyémántokról beszélünk. Az eredetileg testmasszírozóként, a ‘70-es években piacra dobott, első wandokat nagyon hamar elkapkodták. A lelkesedés irántuk azóta is töretlen - nem véletlenül. Még sosem próbálta ki a wandokat, de kíváncsi rá, miben rejlik a varázsuk? Cikkünkben bevezetjük a rejtelmekbe!
Wand és masszírozó vibrátorok

Gyors és intenzív orgazmus

Hazaérve egy fárasztó nap szeretne teljesen kikapcsolódni? Mi sem egyszerűbb: a wandok mindössze egy gombnyomással felmelegednek - így szinte azonnal használhatóak. Ráadásul sokat várnia sem kell az egetrengető élményre: mindössze néhány perc alatt eljuthat velük a csúcsra!

Nincs szükség hozzá partnerre

Egy párkapcsolat végével sokszor attól is szenvedünk, hogy a szexuális igényeink nem csökkentek, de többé már nincs hozzájuk partnerünk. Az exhez visszamenni pedig az összes barátnőnk szerint rossz ötlet…Hasonló cipőben jár? Akkor minden bizonnyal Önben is felmerült már az aggodalom: akkor most a szexuális életemnek is lőttek?! Szerencsére nem: egy wand tökéletes társa lehet az egyedül töltött éjszakákon - később pedig az új partnerével (és mellette :)) is.

Felizgat

A wandok sokoldalú játékszerek. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy hangulatunknak megfelelően alkalmazhatjuk őket. Azaz: ha éppen fel vagyunk pörögve és izgalmakra vágyunk, csak bekapcsoljuk, és… hagyjuk, hogy a gyönyör hullámai szép lassan elárasszák érzékeinket. :) 

Satisfyer Sweet Sensation

Satisfyer Sweet Sensation

Ár: 9 995 Ft

Ellazít

Ám ezekkel a “varázspálcákkal” nemcsak az érzéki örömökben merülhetünk el. Ha éppen izomfájdalmak gyötörnek egy erőteljesebb edzés - vagy egy hevesebb ágytorna - után, a wandra ebben is számíthat! Rezgéseivel segít oldani a görcsös izmokat, az ízületek merevségét, ezért egy masszázsnak tökéletes kiegészítője lehet.


Segít felfedezni új erogén zónákat

Ha pedig masszázs, akkor nem feledkezhetünk meg arról sem, előjátékként mennyire izgató tud lenni. Néhány csókkal, simogatással, testünk “nyomógombjainak” megtalálásával könnyen hangulatba hozhatjuk egymást kedvesünkkel. Ezt a hatást pedig fokozhatjuk egy wanddal - vagy ha nem érezzük masszőri képességeinket elég magabiztosnak, akár ki is válthatjuk vele kezeinket. Ha kipróbálják, sem Ön, sem partnere nem csalódik majd a hatásban. ;)

Kellően felcsigáztuk? Webshopunkban izgalmasabbnál izgalmasabb wandokból válogathat - böngéssze át kínálatunkat, és válassza ki kedvenc wandját!
Szerző
Tünde
2023.05.02.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
1 058
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 119
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...