5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot

 

1. Azért, hogy jobban megértsük a saját testünket

Lehet, hogy Ön is azok közé az emberek közé tartozik, akik verik a mellüket, hogy nekik nincs szükségük semmilyen szexuális segédeszközre, és ez a téma különösen fel is háborítja. Próbálja meg őszintén megválaszolni, miért is van ez így. Úgy gondolja, hogy valami erkölcstelen, nevetséges, megalázó dologról van szó...? Felejtse el! Ön egy modern nő, aki megérdemli a gyönyört és az élvezetet. Nem éppen saját előítéletei akadályozzák meg önt abban, hogy elérje az orgazmust? Az erotikus játékoknak köszönhetően jobban megismerheti a saját testét. Rájöhet, hogy mit is szeret valójában, milyen mozdulatok és érintések kellemesek az Ön számára. Ezeknek az ismereteknek szex közben igazán hasznát fogja venni!

2. Azért, hogy könnyebben érjük el az orgazmust 

Sok nő ismeri azt az érzést, amikor hosszú idő után próbálják visszaszerezni az elveszett kondit az edzőteremben. Kezdetben ez rendkívül nehéz, de hajtja őket a remek kondíció elérése iránti vágy. Idővel az edzés könnyebbé és szórakoztatóbbá válik. Hasonló az eset az orgazmusnál is. Lépésről lépésre egy olyan szintre juttathatja el magát, hogy élvezni fogja a nagyon hosszú és összetéveszthetetlen gyönyör érzését is. Minél több orgazmust él át, annál könnyebben fogja elérni. És mi segíthet egy ilyen edzésben jobban, mint például egy vibrátor?

3. Azért, hogy rendezzük magunkban a rossz párkapcsolatokat és kerüljük az egyéjszakás kalandokat

Ismerjük be nyíltan, hogy a legtöbb esetben a nők csak azért jönnek össze valakivel, mert hiányzik nekik a testi közelség. Egyik kapcsolatból a másik kapcsolatba vándorolnak, és közben nem találják a boldogságot. Abban az esetben, ha félnek a komolyabb elkötelezettségtől, az éjszakákat mindig más szenvedélyes szeretővel töltik, akiket azután már soha többé nem látnak. Az ilyen kalandok kergetése azonban kaotikus, lehangoló és néha veszélyes is tud lenni. De ezzel ellentétben, egy kis, észrevétlen társsal, ami belefér a táskájába, örömet szerezhet magának bármikor, amikor kedvet kap, ráadásul teljesen kockáztatmentesen (ne felejtse el tisztán tartani a játékot!). Nincs stressz, vitatkozás az időpont körül, hosszas flörtölés és csábítás, ami nem minden esetben az elvárások szerint végződik. Az erotikus játékkal rögtön rátérhet a “lényegre”, és úgy kényeztetheti magát, ahogy azt a legjobban szereti.

4. A párkapcsolat megerősítése

Az angol nyelvben használják a "use it or lose it" szókapcsolatot, ami a gyakorlatban valami olyasmit jelent, mint "használja, vagy elveszíti." Ez nagy mértékben összefügg a libidóval is, és úgy gondoljuk, hogy ehhez nincs szükség további kommentárra. Ha a partner úgy érzi, hogy már nem érdekel minket, nagyon gyorsan megtörténhet az, hogy teljesen másfelé kezd el kacsingatni. Ha úgy érzi, hogy a szexuális élete már csak pang, sőt szinte maga az unalom, látogasson el a szexshopunkba, és ott biztosan talál valamit, ami fellobanthatja a kialvó lángot a hálószobában!
Esetleg úgy érzi, hogy a partnere nem képes kielégíteni a vágyait, de ennek ellenére mindennél jobban szereti? Még mindig örömet szerezhet magának a szeretkezés egyes szakaszai között.

5. Gyönyörrel az egészségért

Az utolsó, de nem kevésbé nyilvánvaló oka annak, hogy miért kellene fontolóra vennie az erotikus játékok beszerzését, a gyönyör egészségügyi hatásai: segíthet enyhíteni a fejfájást, csökkenti a stresszt, minőségibbé teszi az alvást, és néhány kalóriát is képes elégetni. Abban az esetben, ha legközelebb nem fogja magát jól érezni, vagy gondjai lesznek az elalvással, szenteljen egy kis időt a saját örömének. Az orgazmus során felszabaduló endorfinoknak köszönhetően sokkal jobban fogja érezni magát.

Válasszon diszkréten

Ha nincs tapasztalata a szexuális segédeszközök vásárlásával kapcsolatban, próbálja ki az lolipop.hu szexshopunkat. Nálunk nemcsak a legkülönfélébb szexuális segédeszközöket és praktikus kiegészítőket találja meg (afrodiziákum, masszázsolajak, tréfás ajándékok, ...), hanem fehérneműt és forró pillanatokhoz alkalmas ruhákat is. Szexshopunkban teljesen diszkréten vásárolhatja meg a szexuális segédeszközeit. Ez azt jelenti, hogy az árut úgy csomagoljuk, hogy ne hívjon elő felesleges kérdéseket. 1 500 változatos, formatervezett modell egy elég tisztességes szám, amely arról tesz tanúbizonyságot, hogy itt mindenki kiválaszthatja azt a valamit, ami maximális elégedettséget okoz neki. Függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy tapasztalt profi. A kiegyensúlyozott embernek minőségi szexre van szüksége, ezért változtassa az erotikus pillanatokat a legszebb élménnyé. Az emberek állati ösztönökkel is bíró lények,: ne álljon ellen a csábításnak!
Szerző
Kata
2018.07.13.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 752
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...