5 tipp a férfiaknak a szilárd erekció fenntartásához

A szexben különböző praktikákkal és nőkkel is kísérletezhet. Megváltoztathatja a pózokat, a partnereit, a helyeket, de egy biztos. Ha nem áll fel önnek, a szex mit sem ér. Ezért, mielőtt még rohanna meghódítani a cuncust, győződjön meg róla, hogy nem fog elbukni a kvalifikáció előtt.Bežiaci muž v poli

Kezdjen el futni

A futás az egyik legjobb módja annak, hogy ne csak a lábai legyenek formában, hanem "az" is, ami köztük van. A rendszeres futó edzsésnek számos előnye van a testére nézve, ideértve azt is, hogy a pénisze jobban fogja bírni és hosszabb ideig fog működni. A futás az aerob tevékenységek közé tartozik, ami csökkentheti a pulzusát és növelheti a teljesítményét a szisztematikus edzés során. Mit jelent ez a pénisze számára? Hosszabb ideig fogja bírni. A futás az egyik leghatékonyabb megelőző intézkedés a magas vérnyomás ellen is. A magyarországi lakosság becslések szerint 35%-a szenved ebben az egészségügyi problémában. A magas vérnyomás egyik első tünetei közé tartozik az erekciós zavar. A futással így elérheti, hogy a férfiassága keményebbé váljon. Ha nem szereti a futást, választhatja a nordic walkinget, az orbitreket vagy más kardió tevékenységet is.

Építsen izmokat

Harminc éves kor felett a férfiak természetes módon kezdik elveszíteni az izomtömegüket, és jelentkeznek az első kudarcok az ágyban. Ez nem véletlen. Mindkét állapot oka a tesztoszteron csökkenése. Erősítés nélkül harminc éves kora után egyre inkább kezdi elveszíteni az izomzatát és a férfiasságát. Negyven éves koráig észre sem fogja venni, de ezután az izmok kb. 1%-át veszíti el évente. És ez egyre nagyobb mértékeket ölt. A szexuális kudarcok száma is növekszik. A terápia az erősítő edzés lehet. Egy spanyol tanulmány rámutat arra, hogy heti 4, legalább egy órás erősítő edzés 40%-kal növeli a tesztoszteront a férfiakban. Ez azt jelenti, hogy az izmok nem fognak fogyatkozni, hanem éppen ellenkezőleg, növekedni fognak. És nem csak az izmai. A tesztoszteron az ágyban történő teljesítményhez is vezet.

Végezze a Kegel-gyakorlatokat

Úgy gondolja, hogy ezek csak női gyakorlatok? Az igazság az, hogy a Kegel-gyakorlatok segítenek a nőknek a hüvely akitivitásának és rugalmasságának a megőrzésében. De a férfiaknak pedig az elmaradozó erekcióban segítenek. Ezek egyáltalán nem bonyolultak, és akár egy unalmas munkamegbeszélés során is elvégezhetők. A medence körüli izmok megfeszítéséről szól. Mintha magasabbra akarná húzni a végbél- és az ölizmait. Hasonlóan, mint amikor vissza akarja tartani a vizeletét. Ekkor ténylegesen Kegel-gyakorlatokat végez. De ilyen koncentrált módon is stimulálhatja őket, ha legalább tízszer összehúzza és elernyeszti az izmokat. Tartsa tíz másodpercig megfeszítve az izmokat, majd ernyessze el őket. Látni fogja, hogy mennyire fog készen állni a titkárnőre az értekezlet után.

Egyen megfelelő táplálékot

Az erekciót óriási mértékben befolyásolja az, hogy hogyan táplálkozik. Minél több alkoholt, cigarettát és zsíros ételt fogyaszt, annál hamarabb válik puhává a pénisze. Sőt még a szex kellős közepén is. Ezért tegye félre a rossz szokásokat, és próbáljon meg több egészséges nyersanyagot, például magokat, zabpelyhet, diót fogyasztani, és adjon hozzá Macca-port a reggeli keverékéhez. Ez egy őrölt perui datolyaszilva, ami segít a test regenerálásában sportolás után, és egy jól ismert dél-amerikai afrodiziákum is.

Legyen otthon tartalékban péniszgyűrű

Ha ön is azok közé a férfiak közé tartozik, akik ugyan felizgulnak, de viszonylag rövid ideig bírják, próbáljon ki egy kis segítőt a péniszgyűrűk vagy a péniszköpenyek formájában. Dupla előnyük van. Az első az, hogy korlátozzák a pénisz vérellátását. Mint tudjuk, minél több a vér, annál keményebb az erekció. Mivel a gyűrű megakadályozza a vér túl gyors kiáramlását, az erekció is sziklaszilárd lesz, és sokkal hosszabb lesz, mint általában. A péniszgyűrű másik előnye, hogy fokozza a szerelmeskedés közbeni érzéseket. Ez is az oka annak, hogy a férfiak erekciós problémák nélkül is a péniszgyűrűk után nyúlnak. Röviden: intenzívebb szexet akarnak megélni. Mivel a felpumpált pénisz egyszerűen intenzívebben élvezi a gyönyört. És amikor a partnere megkérdezi mit visel? Nem kell aggódnia.

Ő is szeretni fogja a péniszgyűrűket. Viselésük nem feltétlenül azt jelenti, hogy ön is egyike azoknak, akik félnek attól, hogy nem maradnak kemények. A péniszgyűrűknek lehetnek speciális kiemelkedései, amikkel izgatják a nő csiklóját. Ennek köszönhetően a szex is kellemesebb és orgazmikusabb lesz a nő számára. Olyan, mintha mind a ketten nyernének a lottón. Ön jobban fog magában hinni, élvezni fogja, és a partnere örömmel fog felnyögni, hogy milyen nagyszerű találmányt hozott a hálószobába.
Szerző
Attila
2020.07.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2020.07.29.
Mi az a squirting avagy nedves orgazmus?
A squirting vagy más szóval a női nedves orgazmus a szexuális területen már túlságosan is nagy jelenségnek számít. Mindenesetre többen beszélnek róla, mint ahányan megélik, mivel a nőknek csak 20%-a éri el az ágyban a squirtinget. Viszont annál gyakrabban keresnek rá a pornóoldalakon a női kilövellést tartalmazó jelenetekre, mivel minden srác be akarja bizonyítani, hogy valódi csodákat képes művelni egy nővel. Milyen folyamatról van tehát szó, hogyan érhető el a nedves orgazmus, és milyen folyadék az, ami kifolyik a nőből?
11 467
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...