15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

7 jelmez, amitől a pasija biztosan beindul

Ha olyan módszereket keres, amikkel megfűszerezheti a már rutinos kapcsolatát, és egy különleges este légkörét teremtheti meg, fontolóra kellene vennie a szexi jelmezeket, amelyek biztosan segítenek ebben! A szexuális segédeszközök általánosságban véve nagyszerű dolgok, ám a csábító jelmezek személyes ízt adnak neki. Egyik férfi sem tud ellenállni egy "idegen" nőnek, aki szívélyesen fogadja őt, miután egy hosszú és fárasztó nap után hazatér a munkából. Ez egy egyszerű és hihetetlenül tüzes módszer, hogyan lehet megszakítani az unalmat a szerelemben. Az Izgató anár, a pompomlányvezető edző vagy az ápolónő betege. Melyik férfi utasítaná ezt vissza? Tehát mindent bele! A partnere imádni fogja, de előfordulhat, hogy a jövőben megcserélik a feladatokat... És ez tényleg megér egy próbát. Egyeseknek csak szórakozás lesz, másoknak örvendetes változás. Az alábbiakban talál 9 tippet az erotikus jelmezekre vonatkozóan, amelyek a férfiak körében egyértelműen a TOP-on vannak!
 
Sexy policajtky v kostýmoch

Egészségügyi nővér

A nővérke jelmez az egyik legvonzóbb, amit feltétlenül ki kell próbálnia a hálószobában. Az egészszégügyi nővérkék az ápolói természetükről híresek. Olyan nők, akiket csak azért teremtettek, hogy a férfiakról gondoskodjanak. És a csábító ápolónőket a VIP szolgáltatásaikkal biztosan nem fogja megvetni. A szexi nővér jelmez már előre jelzi a férfiaknak, hogyan fog róla gondoskodni a hálószobában... Próbálja ki, és készüljön fel egy szenvedélyes éjszakára!

Szobalány

A férfiakat mindig is lenyűgözte egy titkos erotikus kapcsolat gondolata egy szobalánnyal, aki mindent megtesz, amit az "ura" parancsol. Ez a kapcsolat egy olyan tekintélyes érzést kölcsönöz, amit a férfiak mindenek felett szeretnek. Ez szintén kockázatos is, mert bármikor rajtakaphattják őket a (nem) megfelelő pillanatban... És a kaland, amit a férfiak igazán imádnak. Az izgalom és szenvedély, ami elárasztja a partnerét, amint meglátja önt a szexi szobalány ruhában, nem fog sokáig váratni magára. Kedves hölgyeim, irány letörölni a port! Lehet, hogy édemes elővenni a rég elfeledett vibrátort, ha a partnerének időre lesz szüksége, hogy fellélegezhessen.
Sexy kostým francúzskej chyžnej
Szexi francia szobalány jelmez

Tanár néni / diáklány

Ha a pasija otthon egy iskoláslányt talál, az minden bizonnyal felkelti az érdeklődését. Visszatér a kötletlen flörtölés és az iskolai bulik idejébe. Minden megjelenik a szeme előtt, amit a kollégiumi bulikban átélt (vagy csak szeretett volna). A tanárnő jelmeznek is megvan a maga varázsa, végre élvezheti a katedrán álló intelligens nővel... A szexi tanár néni egy olyan fantázia, ami sok férfi fantáziáját megmozgatja.
Sext kostým školáčky chlapi milujú
A pasik imádják a szexi iskoláslány jelmezt!

Katona

A férfiakat mindig is vonzotta a hatalom. Tehát nem meglepő, hogy ösztönösen vonzzák őket a katonának öltözött nők. A női katonák tekintélyt sugároznak, hisznek magukban, lazák, és mindig mindent dolgot az ellenőrzésük alatt tartanak. Tekintettel arra, hogy a férfiaktól a nap nagy részében elvárják, hogy mások munkáját irányítsák és ellenőrizzék, vagy nehéz döntéseket hozzanak, nagyon szívesen fogadják annak a lehetőségét, hogy alárendelhetik magukat valaki másnak, és átadhatják a vezénylést valakinek... Ha ön félénk természetű, ez a jelmez segít elrejteni a valódi arcát, és előhozza önből azt, amit egyébként még akkor sem ismerne be, ha megkínoznák önt. Fejezze ki az összes titkos vágyát paranccsal, és figyelje, ahogy a csodák valóra válnak! Élvezni fogja az estét, amit soha nem fog elfelejteni...

Rendőrnő

Ez egy másik azok közül az ellenőrző testületek és fantáziák közül, ahol valaki más (ebben az esetben ön) veszi át a hatalmat. A férfiak imádják, hogy a rendőrök hatalommal rendelkezzenek, és örömmel látják, hogy engedelmességet gyakorol felettük. Megadják magukat, és engedelmesen rábólintanak mindenre, amit parancsol. Hisz ön a törvény keze! De a férfiak biztosan örülnének, ha a rendőrnők megmutatnák a kedvesebb és finomabb oldalukat is, ami szintén rendkívül csábító. Tehát hölgyek, készítsék elő a büntetőcédulákat, és vágjon bele a partnere (és saját maga) világnézetének a megváltoztatásába!
Do svojej hry môžete zapojiť aj ďalšie hračky. Napríklad putá.
Más játékokat is bevehet a játékba. Például a bilincset.

Pomponlány

Ó, azok a pomponlányok! Lányok az iskolai színterében a népszerűségi lánc tetején. A legtöbb férfit a pompomlányokban csak a szuper rövid szoknya, a nagyszerű rugalmasság (mindenki azonnal elképzeli, hogy mi mindenre képes) és a lelkesedés vonzza. Lelkesedés nélkül nem lenne ugyanaz. A partnere biztosan örülni fog, ha segít neki egy kicsit "kinyújtózni" és ellazulni egy hosszú nap után. Bármit megtehet, ami az eszébe jut, és az összes képzeletét megvalósíthatja. És ha meg tudja csinálni a „fűzőt”, azzal a partnerét biztosan az őrületbe fogja kergetni!

Nő talpig bőrben

Egy fekete bőrbe öltözött, gyönyörű nő, vörösre festett körmökkel tiszta érzékiséget áraszt a környezetébe. A férfiak szeretik, ha játékos és domináns. Mint egy hölgy tetőtől talpig bőrben, bármit megtehet vele, amit csak akar! A femme fatale-nak biztosan nem fog tudni ellenállni.

Szuperhősnő

Semmi sem jobb, mintha egy szexi szuperhősnő menti meg! De itt még nincs vége, mivel megmutatja neki a többi, rejtett erősségét... Ő minden bizonnyal előszeretettel ejátssza az alkalmatlan, rászoruló srác szerepét, akinek szüksége van a segítségére. És a WonderWoman szívesen megmenti őt.  

Focista

A pasija a futball megszállottja? Akkor készüljön fel rá, hogy ha a pasija szexi labdarúgó jelmezben találkozik önnel, nem fogja elfelejteni ezt a találkozót! De hagynia kell, hogy a kapura lőjön. Ne felejtse el, hogy minden mérkőzés különböző, és soha nem tudhatja előre, hová fog fajulni...

Még ha túlságosan is kényelmes arra, hogy jelmezeket próbáljon, kerekedjen felül magán! A jelmezek még a legvadabb képzeletüket is meghaladják. A hálószobában új szelek fognak fújni, és még az elfeledett szenvedély legkisebb lángját is begyújtja.

Szerző
Veronika
2021.08.27.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely és hogyan kell helyesen használni?
Noha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább csak az utóbbi időszakban örvendhet. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nincs hulladék és nincs egészségügyi kockázat. Tehát azt mondhatjuk, hogy el kellett jönnie ennek a segédeszköznek az idejének, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
1 745
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.