7 kérdés és válasz az anális szexről

Szereti az anális szexet? Vagy csak ki akarja próbálni? Összefoglaltunk néhány kérdést, amit az anális szexszel kapcsolatban folyamatosan feltesznek nekünk. Mielőtt folytatná az olvasást, ne feledje: Lélegezzen, ez ellazítja a testet. 

1. Veszélyes az anális szex?
Az anális nyílás más, mint a hüvely, és elsősorban nem arra szolgál, hogy bármi is belehatoljon. Másrészt az anális szexet az emberek a különböző kultúrákban már évszázadokkal ezelőtt gyakorolták. A legfontosabb dolog, amit nem szabad elfelejteni, hogy a popsink belső falai sokkal érzékenyebbek, mint a hüvelyünk, ezért fokozott óvatossággal és gyakorlással kell eljárni, hogy ne okozzunk belső sérüléseket magunknak vagy partnerünknek.
Általánosságban azonban elmondható, hogy ha betart néhány alapvető szabályt az anális szexszel kapcsolatban, akkor az biztonságos lesz.

2. Hogyan kell eljárni az első anális közösülésnél?

Először is, a szexnek önmagában kellemesnek kell lennie. Ezért csak abban az esetben lenne szabad praktizálnia, ha tényleg akarja. Tehát az első dolog - érezze jól magát!
A másik fontos dolog a síkosító. És abból jó sok. A legjobb, ha speciális anális síkosítót használ, ami érzéstelenítő hatással is rendelkezik. Ne féljen belülre is alkalmazni. Hadd legyen alaposan síkosítva a popsija. Biztosan sokkal élvezetesebb lesz, mint "szárazon". 
A harmadik dolog a póz. Olyan pozíciót válasszon, hogy bármikor abba tudja hagyni. Nem a partnere, hanem ön. Irányítania kell, hogy mi történik. Ha fájdalmat érez, sokkal könnyebb abbahagyni, mint megkérni a másikat, hogy hagyja abba. Üljön a partnerére, és lassacskán helyezze be a péniszét. 

3. Melyik a legjobb póz az anális orgazmusra?

A végbélnyílás az idegvégződések és az erogén zónák tekintetében is különbözik a hüvelytől. A legérzékenyebb a felszínen és közvetlenül a felszín alatti területen. Ezért a behatolás a legizgalmasabb.
Sok ember azt mondja, hogy az ideális póz az anális orgazmusra a kutyapóz (hátulról). Itt azonban nagy szerepet játszik az, hogy a partnere milyen szögben hatol önbe, és a pénisze görbülete is. Tehát próbálgassa, hogyan felel meg önnek leginkább, próbáljon ki különböző pózokat, és tudja meg, mi válik be önnek a legjobban.

4. Milyen típusú síkosító a legjobb?

Soha, de tényeg soha ne próbálkozzon az anális szexszel síkosító nélkül. Ezt még a tapasztalt pornószínésznők sem engedik meg maguknak. A síkosító az anális szex esetében magától értetődő. Ezt ne feledje. Ami a síkosító típusát illeti a legjobb, ha közvetlenül anális szexre kifejlesztett síkosítót használ. Ráadásul ezek jobban "csúsznak", mint a hagyományos vízbázisú síkosítók, és olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek enyhén érzéstelenítik a popsiját, és az "első alkalom" kellemesebb lesz. 
Amint azt már említettük, a síkosítót nyugodtan alkalmazza a popsi belsejébe is. Akár a tubusból, akár az ujjai segítségével. A lényeg, hogy jó sok legyen. 
Ha esetleg megszárad a síkosító, alkalmazza újra!

5. Az anális szex "mocskos"?

Naiv dolog azt gondolni, hogy ha anális szexet gyakorol, akkor soha nem fog érintkezésbe kerülni azzal, ami általában a popsiban található. Ez azonban könnyedén a minimálisra csökkenthető. Tapasztalatok alapján 10 alkalomból kb. 1-szer fordul elő, hogy valamilyen "szennyeződésbe" ütközik. A legfontosabb, hogy alaposan kiűrítse magát az anális szex előtt. Hacsak nincs valamilyen speciális problémája az emésztéssel, a legtöbb kockázatot kiküszöbölheti ezzel. Ha nagyobb tisztaságérzetet szeretne, akkor csináljon beöntést, vagy használjon legalább valamilyen egyszerű intim zuhanyt, amit a szexshopunkban is be tud szerezni. A kellő mennyiségű síkosító is biztosan a hasznára fog válni. Az ugyanis hozzátapad az anális nyílás belső falára, és "nem ad utat" a többi dolognak.

6. Mi legyen tabu az anális szex közben? Szükséges óvszert használni?

Ha az anális játékok során szeretne valamilyen szexuális segédeszközöket is használni, minden esetben csak a hagyományos játékok közül válasszon, és nem szabad más tárgyakat, például banánt, uborkát vagy más dolgokat használni. Ez főleg azért nem ajánlatos, mert ezeknek a tárgyaknak éles széleik és kiugrásaik lehetnek, amelyek megbonthatják a szöveteket, vérzést, gyulladást és hasonlókat okozhatnak. Ezt biztosan ön sem akarja. A szexshopunk kínálatában számos análvibrátort, kúpot, plugot, anális golyókat, gyöngysort, láncot és egyéb anális segédeszközt is megtalál.

Ami az óvszert illeti, nem feltétlenül szükséges, de az egészség szempontjából jó, ha használ. A végbélben mégis csak számos baktérium van, és megvan a saját feladatuk. Lehet, hogy nem a legjobb, ha ezek érintkeznek a pénisszel. Ráadásul az óvszer sima és síkosított. Tehát ez az ön egyéni döntésén múlik, hogy használ-e óvszert, vagy sem. 

És még valami, aminek tabunak kellene lennie, az az orális szex. Bár a pornóban jól néz ki, és lehet, hogy a partnere is ki fogja akarni próbálni, de ezt tényleg utasítsa vissza. Ez kifejezetten nem higiénikus, és figyelembe véve a popsijában lévő baktériumokat, valamilyen csúnya betegséget is összeszedhet. 

7. Összegezve és leszögezve. Jó ötlet az anális szex?

Az anális szexet Kinában, Egyiptomban már évszázadokkal ezelőtt is praktizálták, és a Kámaszutra része. Tehát nem kell tőle félnie, és ha úgy tartja kedve, biztosan próbálja ki.
A cikk elolvasása után minden bizonnyal észrevette, hogy jó, ha betart néhány alapvető szabályt, amit többször is említettünk. Síkosító, higiénia és kísérletező kedv. Próbálja lassan, finoman, az első behatolásnál legyen minél ellazultabb, és menni fog. Ne feledje, lélegezni fontos :)

Szerző
Áron
2019.04.16.
Attila
2023.01.17.
Melegként fantasztikusan jó az análszex.
Csakis kizárólag meleg fiúval.kiváló élményt nyújt.
Sikosítás jó krémmel is szerintem.
Üdv mindenkinek.
Molnár Attila
2021.12.10.
Bocsánat, de eszembe jutott valami! Szexboltok, webshopok kínálatában különféle méretű análdildók találhatók meg, némelyik extrém méretben, pl. ökölszexhez. Vannak olyan "tojások", amik "szirmokból" állnak és a végbélben szétnyílnak! Hozzáteszem, ez a középkorban kínzóeszköz volt, persze, fémből! De vannak ennél is extrémebb anális eszközök! Pl. meglepődve fedeztem fel az ún. análkígyót, ami 50-60 cm hosszú, sőt, 100 cm-eset is találtam ebből a kategóriából, 3 cm-es átmérővel! Ön szerint épeszű az, aki ilyent tervez, legyárt és forgalmaz? Csak én látok ebben potenciális veszélyt? 1 méteres análeszköz? Az csaknem a vastagbélszakasz teljes hossza, nem beszélve a lehetséges béltartalomról!...És ha ez az eszköz, ami ugyan szilikonból készül, így rugalmas és hajlékony, mégis kiszúrja a vastagbelet, az kinek a felelőssége lesz? Ez már szinte modern kori "karóba húzás"! Ön szerint mennyire veszélyesek az egészségre az extrém análeszközök?...

További blog

Hogyan válasszunk
2022.12.06.
Virgács vagy csoki? Miklós-napi huncutságok felnőtteknek
Gyerekkorunkból mind ismerjük a nagyszakállú Mikulás, Szent Miklós püspök legendáját, aki december 6-ára virradóra egy piros csomagot hagyott a kis csizmánkban. Ilyenkor többnyire annyi édességet kaptunk, ami egy hétig is elég volt…de mindez miért csak a gyerekeknek járna? Ha szeretné kicsit megfűszerezni az ünnepet partnerével, vagy éppen a céges ajándékozásra keres néhány nem hétköznapi ötletet, cikkünkben biztosan megtalálja számítását! ;)
369
0
Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
156
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...