7 tipp a szerelmi élet felélénkítésére

A mindennapos szerelmeskedést, olykor naponta többször is, a kapcsolat kezdetén mindenki megtapasztalta. Azonban ez soha nem tart örökké, és idővel, a sok feladat, a munka, a gyerekek, ... ez a vágy többé-kevésbé eltűnik. Azonban aki akar, talál rá módot. És számos ilyen módszer létezik a szerelmi élet javítására. Ebben a cikkben szeretném bemutatni az általam TOP szexuális segédeszközöknek ítélt tárgyakat, amikkel megfűszerezhetik a szerelmi életüket.

Žena držiaca muža na reťazi

Vibrátor

A vibrátorok úgy általában az egyik legnépszerűbb szexuális játékok. És lehet, hogy csodálkozna rajta, de a szexshopok statisztikái alapján nagyjából azonos mennyiségben veszik a nők és a férfiak is.

A nők főleg saját maguk számára. Ha a férfi nem tud, vagy nem akar, vagy egyszerűen csak kedvük van saját magukkal játszadozni. A férfiak, elsősorban ajándékként veszik a partnerüknek, titokban abban reménykedve, hogy néha "meghívják" őket is az új segítővel együtt játszani.

A legtöbb férfit ugyanis rendkívül izgatja már a puszta gondolat is, hogy a partnerük miként csinálja egyedül a vibrátorral. Esetleg, hogyan csinálná ő ezt neki a vibrátorral.

Ha nem akar csalódást átélni, néhány fontos dolgot érdemes szem előtt tartania a vibrátor vásárlása során. Mert nincs két egyforma vibrátor.

Eleinte ideális olyan méretet vásárolnia, ami hasonlóan nagy, mint a partnere. Legyen az a jelenkori vagy a múltbeli, csak valami olyan, amihez a hölgy már hozzászokott. Elsősorban azért, mert ugyan a hüvely elasztikus, ám biztosan nem lesz kellemes, ha hirtelen a vártnál kétszer nagyobb mérettel találkozik. 

A méretek mellett a vibrátor anyaga is nagyon fontos. Itt érvényes, hogy egyáltalán nem éri meg spórolni rajta. Az olcsó anyagok, mint például a gumi, a latex vagy a pvc ugyan biztonságosak a test számára, ám biztosan nem fogják azt biztosítani, amit a jelenlegi legjobb anyag, amit a szexuális játékok készítéséhez használnak - a szilikon.

A szilikont széles körben használják különféle napi fogyasztási cikkek előállítására. Legyen szó sütőformákról, orvosi eszközökről vagy akár vibrátorokról. A szilikon vibrátorok, például a gumival vagy a latexszel ellentétben, nem büdösek, lényegében semmilyen illatuk sincs, és rendkívül kellemes tapintásúak, mint az emberi bőr. Megfelelő ápolás mellett szinte örökké kitartanak, és mindenekelőtt nagyon jól tisztítható, mivel nem porózus (a nem porózus azt jelenti, hogy az anyag nem tartalmaz pórusokat, tehát a mikroszkopikus baktériumok nem maradnak meg benne).

Manapság a szexboltok kínálata nagyon gazdag. Mindenki kiválaszthatja a neki valót, függetlenül attól, hogy inkább egy kicsi, vagy extra nagy darabot szeretne, vagy a csikló stimulálását, esetleg a G-pont izgatását preferálja-e.

TIPP: Nézze meg a legnépszerűbb vibrátorokat

Párvibrátor

Ha valami mást szeretne, mint a hagyományos vibrátor, valamit, ami mindkettejüket kielégíti szeretkezés közben, akkor a figyelmébe ajánljuk az ún. párvibrátort. Lényegében ez több szexuális segédeszköz kombinációja egyben, ami valódi élvezetet nyújt a szerelmi életének.

A páros vibrátor alakja az U betűre emlékeztet, az egyik részét a hüvely belsejébe kell helyezni, a másikat pedig a csiklóra kell tenni. A vezeték nélküli távirányítóval bekapcsolhatja a vibrátort, szabályozhatja a rezgés erősségét és intenzitását, valamint a rezgési módokat. És eközben belevethetik magukat a szerelmeskedésbe. Ez a fajta szexuális segédeszköz egy teljesen más dimenzióba repíti a szexet. A partner belülről és kívülről is stimulálva van, és a rezgéseknek köszönhetően a pénisz is részesül a stimulációból. 100% gyönyör mindkettejüknek, és garantált az orgazmus.

TIPP: A párvibrátort itt tudja megrendelni

Síkosító

Biztosan ön is ismeri. Napi milliónyi kötelesség, stressz, gyerekek, munka,... Még ha mindkettejüknek is van hozzá kedve, nem mindig megy teljesen simán. És lehet, hogy ez lesz az utolsó csepp ahhoz, hogy az estéje teljesen másképp nézzen ki, mint ahogy azt elképzelte. Ez az, ahol a síkosító nagyon nagy segítség lehet. Elegendő egy kis mennyiség, és akár előjáték nélkül is könnyedén fog menni.

A síkosító nem egy klasszikus értelemben vett szexuális eszköz, de nagyszerű segítő abban, hogy jobb és minőségibb legyen a szexuális élete.

És ha szeretne valami extrát megtapasztalni, akkor az anális szexre kifejlesztett speciális síkosító biztosan jól fog jönni.

TIP: Különböző térfogatú síkosítók nagy választéka

Stimuláló gél az orgazmus javítására

Számos statisztika szerint a nők 70%-a nem képes elérni orgazmust pusztán behatolás révén. Az orgazmushoz további stimulációra van szükségük, például a csikló, a mellbimbók, a nyak vagy más erogén zónák izgatására. Ha ez önt vagy a partnerét nem érinti, nyugodtan ugorja át ezt a részt. A tény azonban továbbra is az, hogy a legtöbb nőnek további külső stimulációra van szüksége ahhoz, hogy tökéletesen kielégüljenek. Éppen itt lépnek be a játékba a stimuláló gélek, a női orgazmus javítása érdekében.

Ezek vagy olyan gélek, amelyeket hasonlóan kell használni, mint a hagyományos síkosítókat, amiknek a feladatuk a hüvely belsejének a jobb vérellátásra és az érzékenységének a fokozása, vagy ezek a csiklóstimuláló gélek. Mindkettő lényege az intim részek jobb véráramlása és az érzékenység fokozása, aminek köszönhetően sokkal könnyebben fogja elérni az orgazmust, és ugyanakkor az orgazmus sokkal intenzívebb lesz. És talán többszörös orgazmusa is lesz egymás után.

Kötözős szexuális segédeszközök

Ezeknek a szexuális segédeszközöknek a fellendülése sok nőben a Fifty Shades of Grey könyvek elolvasása után jelent meg. Kötél, bilincs, kendő, toll, latex hevederek és sok más kötözésre alkalmas segédeszköz lassacskán a hálószobába hagyományos részeseivé válnak. Ugyanakkor teljesen más érzés, ha a kezei össze vannak kötve, és át kell magát adnia a partnere kegyelmének vagy kegyetlenségének. 

A kötözésre alkalmas szexuális segédeszköz valószínűleg a legjobb választás az unalom kiűzésére a hálószobából. A használatuk egyszerű, tucatnyi lehetőségük van a megkötözésre, és az izgalom maximális. Kösse össze a kezét, és kössön sálat a szemére, és éljen meg valami teljesen mást, mint eddig.

Ha még inkább el akar szabadulni, nézen körül a kedvenc szexshopjában a speciális bondage segédeszközök között, amelyek lehetővé teszik a kreatív megkötözést, majd a nem mindennapi szeretkezést.

TIP: Bondage kötözős segédeszközöket itt talál

Erotikus társasjátékok

Minden bizonnyal mindannyian játszottunk már valamilyen társasjátékot. Tudta, hogy vannak erotikus társasjátékok is? Ezek a játékok többnyire nagyon egyszerűek, és egyetlen célra összpontosítanak. Feltüzelni önöket, elszakítani a szokásos kötelezettségektől, ellazítani, és végül előkészíteni a talajt egy gyönyörű estére. Nem mindig kell szexszel végződnie. Lehet csak egy jó időtöltés és szórakozás, jobban megismerhetik egymást, és egy kellemes estét tölthet a partnerével.

A játékok általában nagyon egyszerűek. Vagy dobja a kocka, és mozoghat a játéktábla körül, vagy választhat különböző feladatokkal ellátott kártyákat. Minden természetesen erotikus töltetű.

TIPP: Sex Sex Sex erotikus kártyajáték

Szexi fehérnemű

Talán nincs olyan férfi a világon, akinek nem teszene a nő egy szexi fehérneműben. És higgye el, csodákat művel a férfiakkal.
Teljesen egyértelmű, hogy mindegyikünk a tökéletlenség legkisebb részletét is meglátja magán. De ebben az esetben emiatt egyáltalán nem kell aggódnia. Ha meglátja önt egy csábító hálóingben, bodyban, combfixben vagy netán egy jelmezben, a legutolsó dolog, ami érdekelni fogja őt, azok az apró hiányosságai vagy a néhány plusz kiló. Csak lazuljon el, és élvezze a régóta elfeledett vágyat, ami minden egyes csábító fehérneművel csak nőni fog :)

TIPP: Az erotikus fehérneműket itt tudja megnézni
Szerző
Veronika
2021.07.28.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.