7 tipp, hogyan javíthatja a szexuális életét (nem csak) 2023-ban

Ahhoz, hogy minőségi és kielégítő szexuális életet élhessünk annak teljes időtartama alatt, meg kell dolgoznunk érte, és ez néha sok munkát jelenthet. Ez nem mindig olyan könnyű, mint egy kapcsolat elején. Levettük a szemünkről a rózsaszín szemüveget, és reálisabban látjuk a világot, a kapcsolatot és a szexet. Olvassa el tippjeinket, hogyan fűszerezze meg a szexet (nem csak) 2023-ban.
Tipy na lepší sex

1. Beszéljen a partnerével

Párban mindent könnyebb kezelni, és ez alól a szex sem kivétel. Minden ágyprobléma megoldható kommunikációval. 

Minden kapcsolatban lesz olyan helyzet, amikor valami nem fog stimmelni. Azonban sem a partnere, sem a házastársa nem fog magától rájönni, hogy valami nincs rendben, vagy hogy valamin változtatni kell. Ha csak a fejében gondolkodik róla, az senkinek sem segít. Beszéljenek róla, és keressenek megoldásokat.

Valami újat kipróbálni a legjobb dolog, amit a szexuális boldogságért tehetnek. A kommunikáció és a bizalom a kapcsolat alapvető értékei.
Kommunikáljon, bízzon és szeressen. Ne csak a megszokottnál maradjon, próbáljon ki új dolgokat és kísérletezzen!

2. Menjenek együtt randira

Mindannyian stresszes helyzeteket élünk át napközben, és éjszaka a szex az utolsó dolog, ami eszünkbe jut. Napok, hetek, néha hónapok telnek el, és a szex sehol. Néha nagyon nehéz lehet összehangolni magunkat, és úgy megfelelni partnerünk igényeinek, hogy az megfeleljen nekünk is.

Szánjon néhány napot havonta csak magára. Nevezzük ezt romantikus szabadidőnek...
Küldjék a gyerekeket a nagyszülőkhöz egy hétvégére, és menjenek el valahová. Már egy kis randi is helyreállíthatja és visszahozhatja a kapcsolat elején érzett vágyat. 
Ne várjon csodákra, vigye el a partnerét egy étterembe, moziba, vagy nyisson ki otthon egy üveg bort, és nézzenek meg egy jó filmet.

Az igényeiről való beszélgetés többé nem jelent majd problémát. Az Ön és partnere közötti intimitás elmélyül, és idővel teljesen automatikussá válik, hogy időnként egyszer-egyszer elmennek egy közös randira, és élvezik az együtt töltött időt.

3. Fűszerezzük a szexet egy kis pornóval

Pornó vagy erotikával teli történetek. Egy pikáns erotikus novella elolvasása után az izgalom a legmagasabb ponton lesz. A történetekben olvasottak kipróbálása sokkal izgalmasabb lehet, mint gondolta.

A pornónézés már nem csak a férfiak dolga. A nők is néznek pornót. A kompromisszum az, hogy együtt nézzék meg. Az izgalom sokkal intenzívebb lesz, és ez arra ösztönözheti, hogy kipróbáljon valami újat, legyen az egy szexuális játék vagy egy új erotikus eszköz

Újabb tanulmányok még azt is kimutatták, hogy a szex előtti pornónézés jobb hangulatba hozza a partnereket, és lehetővé teszi számukra, hogy új szexuális élményekben legyen részük, ami magának a szexuális kapcsolatnak is jót tesz.

Az új pozíciók és helyek kipróbálása otthonában szintén javíthatja a szexuális életet. A hálószoba helyett ma már a konyha, a nappali vagy a fürdőszoba is lehet.

Megértjük, hogy ez nem mindenkinek való. De mielőtt határozottan elutasítaná, legalább megpróbálhatná. 

4. Anális és orális?

Nem kell, hogy a vaginális szex legyen az egyetlen dolog, amit kipróbál az életben. Az orális szexet mindkét nem egyszerre élvezheti. A jól ismert 69-es pozíció a legjobb példa erre.
Lehet ez egy átlagos szopás is, vagy egy nyalás. Egyszer-egyszer egy kapcsolatnak szüksége van az orális szexre is, és ezt mindannyian tudjuk. 

Szeretné még jobban feldobni a szexet, és az anális szex ötlete jutott eszébe? Mind a női, mind a férfi test képes erre, és ezt ki is használhatja.
Kezdetben lassan kell haladni, nem szabad gyors mozdulatokat tenni. Először kipróbálhat egy ujjat vagy egy anális dugót. Csak azért, mert nem viszi be egyenesen az egész péniszt, még nem jelenti azt, hogy teljesen búcsút kell mondania az anális szexnek.
 
Ha kényelmesen érzi magát a hüvelyi szexben, és ott szeretne kísérletezni, akkor is rengeteg lehetőség van. Új pozíciók, helyszínek és erotikus segédeszközök. Önnek csak a képzelete szab határt. 

5. Erotikus segédeszközök

Bilincsek és ostorok, dildók és dugók? Minden csak arra vár, hogy kipróbálja. Az előjáték részeként jelmezekbe is beöltözhet, például orvosnak, vagy szobalánynak. Majd folytathatja a bilincsekkel... Ne féljenek kísérletezni, és az orgazmus a végén a szokásosnál is intenzívebb lesz.

A szexet felpezsdítő játékok választéka nagyon széles. A mi tippünk az erotikus szettek, amelyek különböző segédeszközöket tartalmaznak a bilincsektől a dildókig. Egyes készletekben gésagolyók is vannak.

6. Férfi merevedés

Az idősebb kor kisebb komplikációkat okozhat, de ez ne tántorítsa el Önt. A kínálatunkban található termékeknek köszönhetően gyorsabb erekciót és jobb szexuális teljesítményt fog tapasztalni.

Itt olyan természetes összetevőket tartalmazó egyedi termékeket talál, amelyek meghosszabbítják az állóképességét. Partnere hosszabb ideig élvezni fogja a szexet, Ön pedig jobb erekciót fog élvezni.

Ha a szeretkezés iránti étvágyat szeretné növelni, az afrodiziákumok ajánlottak. Az izgalom, a jó hangulat és a szexuális vágy kéz a kézben járnak. A szex segíthet, az afrodiziákumok pedig megadhatják a hiányzó étvágyat. 
A spanyol cseppek kétségkívül minden idők leghíresebb afrodiziákuma, amit ajánljuk, hogy próbáljon ki.

7. Szerelem

A szexuális élete akkor javul a leginkább, ha talál egy olyan partnert, akiben megbízhat, akivel mindenről, jóról és rosszról is tud kommunikálni. Tudja, hogy mit szeret, és mi izgatja fel leginkább.

A szerelemmel messzebbre juthatunk a szexuális életünkben, mint bármely más "fűszerrel". Egy egyéjszakás kaland is nagyon izgalmas lehet, és minden egyes alkalommal valami új és ismeretlen dologba kóstolunk bele. De a szeretet tovább visz minket.

Ne hanyagolja el a szexuális kapcsolatát. Próbáljon ki új dolgokat, kísérletezzen!

 

Szerző
Lolipop.hu
2023.02.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.04.14.
Ismeri a szextamponokat?
Ismeri ezt a nagyszerű újdonságot, ami a menstruációs szextamponok formájában jelent meg? Sok nő még mindig megtagadja a szexet a menstruáció alatt, mert ez továbbra is tabunak tűnik a számukra. Érdekes, hogy éppen a menstruáció időszakában nagyobb a nők szexuális étvágya, a magasabb hormonszint miatt, és ez erősen arra csábítja őket, hogy minőségi közösülésben legyen részük. Az összes higiéniai intézkedés betartása esetén a menstruáció alatt sem kell félni a szextől.
2 148
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...