Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

8 érdekes tény a hüvelyről

Annak ellenére, hogy a nők naponta "találkoznak" a hüvellyel, és a férfiak is elég gyakran, sokan nincsenek tisztában a test ezen faszcináló részének az anatómiai érdekességeivel. Ezért készítettem egy listát a hüvellyel kapcsolatos legérdekesebb tényekről.

1. Az általános meggyőződéssel ellentétben azoknak a nőknek, akik gyakran szexelnek, nem "bővebb" a hüvelyük. A hüvely a szexuális együttlét során természetes módon kitágul, és akkor is, amikor a nő izgalmi állapotba kerül. Ez azért van, hogy a hüvely fel tudjon készülni a szexuális kapcsolatra. Szex után azonban minden visszatér az eredeti állapotába.
És mi okozza a "bővebb" vaginát? Néhány nőnél a magasabb életkor, és gyakran a szülés is.

2. Ahogy az egész emberi testben, úgy a vaginában is vannak baktériumok. Ezek a baktériumok a szülés során átterjednek a babára, és a legújabb tudományos megállapítások szerint ezek rendkívül hasznosak. Segítenek megemészteni az anyatejet, szerepet játszanak a véralvadásban, és még sok más hatásuk is van. A kutatások kimutatták, hogy a természetesen úton született babák (nem császármetszéssel) egészségesebbek. (További információk erről a kutatásról)

3. A nőknek csak kevesebb, mint a fele képes elérni az orgazmust mindössze a behatolásnak köszönhetően. A többi nőnek az orgazmus eléréséhez szüksége van a csikló izgatására vagy másfajta izgatásra. (például a mellbimbók nyalogatása)

4. Minél közelebb van a csikló a hüvelynyíláshoz, a nő annál könnyebben képes elérni az orgazmust szexuális együttlét során. Miért? Mert a csiklónak így sokkal több stimulációban van része. És mi az ideális távolság? Azt mondják, hogy ha a távolság kisebb, mint a hüvelykujj szélessége, akkor az nagyszerű! :)

5. A közelmúltban néhány nő a fogamzásgátlás egyik formájaként Coca-Colával öblítette ki a hüvelyét. Lehet, hogy nem fogja Önt meglepni, de ez nem működött. Ha hiteles fogamzásgátlási formát keres, akkor használjon óvszert.

6. A nő kezének az alakja összefügg a hüvelyi orgazmus elérésének valószínűségével. Pontosabban, azok a nők, akiknek jellegzetesebb "csontos" kezük van, állítólag sokkal gyakoribb és erősebb orgazmust érhetnek el.

7. A becslések szerint nagyjából 3000 nőből 1 ún. hüvelyi septummal születik. ez valójában a hüvely kettéválását jelenti. Manapság ez a "hiba" viszonylag egyszerűen orvosolható, de sebészeti beavatkozást igényel.

8. Bár a G-pontot általában úgy adják meg, hogy a hüvely hosszának 1/3-ában helyezkedik el, az orvosok még mindig nem tudnak teljesen egyetérteni abban, hogy pontosan hol található, és hogy egyáltalán létezik-e. Néha „nőgyógyászati UFO-nak” is nevezik. Már sokszor mefigyelték, de pontosan még nem erősítették meg. Egyesek úgy vélik, hogy a G-pont valójában a csikló belső oldala.
Szerző
Kata
2019.03.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...