Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

8 tipp a gésagolyók használatával kapcsolatban

A gésagolyók használata nem nagy tudomány. Ha azonban még nincs velük tapasztalata, a kellemes és élvezetes használat érdekében jó, ha tisztában van néhány alapvető szabállyal és eljárással.
Gésagolyók
  1. Mielőtt behelyezné a golyókat a hüvelybe, célszerű meglátogatni a WC-t. Még ha el is lehet végezni a bevezetett golyókkal a kis szükségletet, az elején a golyók használata kellemesebb és kényelmesebb lesz a WC meglátogatása nélkül.
  2. A golyók behelyezése során haladjon fokozatosan. Először az egyiket, aztán a másikat. Ne csinálja erőszakkal. Finoman, úgy, hogy kellemes legyen önnek. Biztosan segíteni fog, ha egy kicsit bekeni őket síkosítóval. Jól fognak csúszni, és a bevezetésük egyszerű lesz. Azonban ne használjon túl sok síkosítót, mivel a golyók kieshetnek.
  3. A gésagolyók bevezetése nagyon hasonló a tampon behelyezéséhez. Ha még nincs tapasztalata a tamponnal sem, vagy gondot okoz a behelyezése, emelje fel az egyik lábát, hogy egy kicsit szétnyíljon a hüvelye.
  4. A behelyezést követően a golyó zsinórját hagyja szabadon lógni. Semmi esetre se helyezze be a hüvelybe a zsinór végét. Előfordulhat, hogy nem fogja tudni kivenni a golyókat.
  5. A behelyezés után jön a nehezebb rész, mégpedig benntartani a golyókat anélkül, hogy kicsúsznának. Feszítse meg az összes izmát, ami ebben segítséget nyújt.
  6. Ha eleinte nem jár sikerrel, akkor se essen pánikba. Ez normális. Csak próbálkozi kell, és meg kell találni a megfelelő mozdulatokat, amikkel benn tudja őket tartani. Egy kevés kísérletezés után maga is rá fog jönni, hogy a hüvely belsejében lévő izmok közül melyikeket kell bevonni ahhoz, hogy a golyók a helyükön maradjanak.
  7. Miután kivette a golyókat, alaposan mossa le őket folyó víz alatt, esetleg egy szexuális segédeszközökre kifejlesztett fertőtlenítő tisztítószerrel. 
  8. A gésagolyók a mindennapi tevékenységek során ki is eshetnek, mint például: tüsszentés, ugrálás, köhögés stb. Ekkor ugyanis az izmok meglazulnak, ha akarja, ha nem.

TIPP
: A gésagolyókat bárhol és bármikor viselheti. Ha úgy dönt, hogy behelyezi őket, és nyilvános helyre megy, győződjön meg róla, hogy tényleg nem lehet őket hallani. Néhányat, különösen a fémes változatokat relatív csendben lehet hallani. Nem mindenki jön rá, hogy mi is ez, de minden bizonnyal jobb elkerülni az ilyen helyzetet.

Önnek még nincs gésagolyója? Azon töri a fejét, hogy beszerezne egyet? Olvassa el a további cikkeinket is: Hogyan válasszuk ki a megfelelő gésagolyókat?, Minden, amit tudni akart a gésagolyókról.
Szerző
Andy Moravek
2019.03.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...