A Durex márka érdekességei

A Durex márka a világ vezető márkája az óvszerek és a síkosítók értékesítésében. A Durex már több mint 80 éve jelen van a piacon, és ez idő alatt sikeresen eljutott a világ minden tájára. Ha azt mondja, hogy Durex, valószínűleg nem létezik olyan ember, aki ne tudná, hogy milyen termékről van szó. De vajon miért is van ez így?


A Durex a világ azon kevés cégeinek az egyike, amelyeknek nem kell befektetniük nagy mennyiségű pénzt a marketingbe és a reklámba, mert a termékeik magukért beszélnek. Mindenki tudja, hogy amikor ez után a márka után nyúl, akkor minőséget vásárol, és a széles kínálatból minden vásárló biztosan ki fogja tudni választani azt, amire szüksége van. A drága hirdetések és reklámok helyett a Durex az anyagi eszközeit inkább a kutatásba, tesztelésbe és a legmagasabb minőségű anyagokba fekteti, amelyekből a termékei készülnek.

Durex óvszereket elektronikusan és bőrgyógyászatilag is tesztelik, valamint az anyag szilárdságának ellenőrzése érdekében felfújják őket. A nemzetközi szabványoknak megfelelően, amelyeknek a tesztelés során az óvszereknek eleget kell tenniük, 18 liter levegőnek el kell férnie az óvszerben, és csak ezután szakadhat el. A Durex márka átlépi ezt a határt, mivel a Durex óvszerekben akár 40 liter űrtartalmú levegő is elfér.

Minden hónapban 2 millió tesztet végeznek el, miközben az óvszerek mintáit vízzel töltik fel, hogy megállapítsák, nincsenek-e rajtuk repedések, és hogy biztonságos védelmet nyújtanak-e a nem kívánt terhességgel szemben. 
Abban az esetben, ha mindössze egyetlen egy minta nem megy át a tesztelésen, az egész adagot, ami kb. 432 000 darabot tartalmaz, megsemmisítik.

Tudta, hogy:

  • eredetileg egy londoni gumigyártó cég árusította az importált óvszereket és a fordrászkellékeket
  • a Durex elsőként fejlesztette ki és használta az elektronikus tesztelést
  • a Durex márka vezette be elsőként a piacra a síkosított óvszereket és az anatómiai kialakítású óvszereket
  • 1997-ben dobta piacra az antiallergén anyagból készült latexmentes óvszereket
  • elsőként hozták létre a bordás felületű óvszereket, ami mindkét fél számára élvezetet biztosít
  • 2003-ban bemutatták a Play síkosítók és masszázsgélek termekcsaládját
  • az óvszerek, síkosítók és masszázsgélek mellett a Durex kínálatában szexuális segédeszközök is találhatók, mint például vibrációs gyűrűk, vibrotojások, vibrátorok és masszírozó eszközök

A Durex márka összes terméke elsőosztályú minőséget biztosít a vevői számára, aminek köszönhetően Ön ellazulhat, és átadhatja magát az élvezeteknek, amelyeket a Durex termékek kínálnak.
Szerző
Áron
2018.07.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.09.25.
Megfelelő higiénia szex után - hogyan mosakodjuk úgy, hogy ne bánjuk meg a gyönyör pillanatait?
A pár romantikus összebújása a szex után az idillikus, filmbe illő jelenetek közé tartozik, ami sokkal szebbnek láttatja a valóságot. Valójában a pillanatok, nem sokkal a közösülés után teljesen másképp néznek ki. Papírzsebkendőt keresünk, letöröljük az ondót, a felelősebbek becsomózzák az óvszert, és az első lépések a kukához vezetnek. A bújásra vagy az enyelgésre nem marad sok idő, és ez részben jó is...
1 518
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...