10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

A Durex márka érdekességei

A Durex márka a világ vezető márkája az óvszerek és a síkosítók értékesítésében. A Durex már több mint 80 éve jelen van a piacon, és ez idő alatt sikeresen eljutott a világ minden tájára. Ha azt mondja, hogy Durex, valószínűleg nem létezik olyan ember, aki ne tudná, hogy milyen termékről van szó. De vajon miért is van ez így?


A Durex a világ azon kevés cégeinek az egyike, amelyeknek nem kell befektetniük nagy mennyiségű pénzt a marketingbe és a reklámba, mert a termékeik magukért beszélnek. Mindenki tudja, hogy amikor ez után a márka után nyúl, akkor minőséget vásárol, és a széles kínálatból minden vásárló biztosan ki fogja tudni választani azt, amire szüksége van. A drága hirdetések és reklámok helyett a Durex az anyagi eszközeit inkább a kutatásba, tesztelésbe és a legmagasabb minőségű anyagokba fekteti, amelyekből a termékei készülnek.

Durex óvszereket elektronikusan és bőrgyógyászatilag is tesztelik, valamint az anyag szilárdságának ellenőrzése érdekében felfújják őket. A nemzetközi szabványoknak megfelelően, amelyeknek a tesztelés során az óvszereknek eleget kell tenniük, 18 liter levegőnek el kell férnie az óvszerben, és csak ezután szakadhat el. A Durex márka átlépi ezt a határt, mivel a Durex óvszerekben akár 40 liter űrtartalmú levegő is elfér.

Minden hónapban 2 millió tesztet végeznek el, miközben az óvszerek mintáit vízzel töltik fel, hogy megállapítsák, nincsenek-e rajtuk repedések, és hogy biztonságos védelmet nyújtanak-e a nem kívánt terhességgel szemben. 
Abban az esetben, ha mindössze egyetlen egy minta nem megy át a tesztelésen, az egész adagot, ami kb. 432 000 darabot tartalmaz, megsemmisítik.

Tudta, hogy:

  • eredetileg egy londoni gumigyártó cég árusította az importált óvszereket és a fordrászkellékeket
  • a Durex elsőként fejlesztette ki és használta az elektronikus tesztelést
  • a Durex márka vezette be elsőként a piacra a síkosított óvszereket és az anatómiai kialakítású óvszereket
  • 1997-ben dobta piacra az antiallergén anyagból készült latexmentes óvszereket
  • elsőként hozták létre a bordás felületű óvszereket, ami mindkét fél számára élvezetet biztosít
  • 2003-ban bemutatták a Play síkosítók és masszázsgélek termekcsaládját
  • az óvszerek, síkosítók és masszázsgélek mellett a Durex kínálatában szexuális segédeszközök is találhatók, mint például vibrációs gyűrűk, vibrotojások, vibrátorok és masszírozó eszközök

A Durex márka összes terméke elsőosztályú minőséget biztosít a vevői számára, aminek köszönhetően Ön ellazulhat, és átadhatja magát az élvezeteknek, amelyeket a Durex termékek kínálnak.
Szerző
Áron
2018.07.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2019.09.27.
Csökkenő szexuális étvágy - mi lehet az oka?
A jelen kor, amelyet a felgyorsult életmód, a sok stressz és a fiatalkorban jelentkező betegségek számának növekedése jellemez, jelentős hatással van a szexuális élet minőségére is. Régebben a csökkenő szexuális étvágy csak a változókor során bekövetkezett hormonális változásoknak volt betudható, de manapság a fiatalokat is érinti, nemtől függetlenül. Pontosan mi rejlik emögött az elnyomott szexuális vágy mögött, és hogyan lehet ezt orvosolni?
2 584
0
Mi az a...
2020.07.15.
Méhen belüli fogamzásgátló eszköz, ismeri a fogamzásgátló ezen formáját?
A méhen belüli fogamzásgátló eszköz egy megváltás azon nők számára, akik nem akarnak rendszeresen tablettát szedni, vagy rendszeresen elfelejtik bevenni őket. Ez ugyanis egyfajta fogamzásgátló, ami manaspág széles körben elterjedt. Manapság a hölgyeknek számos lehetőségük van arra, hogyan védekezzenek a nem kívánt terhesség ellen. Leginkább a klasszikus hormontartalmú tablettákat vagy a férfi óvszereket használják.
793
0
Érdekességek és újdonságok
2022.03.18.
Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - SZAGLÁS
Minden érzékszervünk egyben erogén zóna is, amely az intim élmény új dimenzióihoz segíthet eljutni. Kezdjük a szaglással. A szaglással függ össze a régi közismert mondás: "kedvelnünk kell a partnerünk illatát/szagát". Ez egy leegyszerűsített ábrázolása egy összetett kémiai-biológiai folyamatnak, amely az agyunkban zajlik, és nagymértékben részt vesz a szexuális, de az élettárs kiválasztásában is.
716
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...