A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz

Az emberi test egy gyönyörű de bonyolult szervezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak.
Mindenkinek ismernie kell az emberi testet. Végül is, ha ismerjük a testünket, akkor tudunk vele dolgozni, és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt, óriási hiányosságai vannak ezen a területen.

Hányan tudják, hogy a hüvely és a vulva nem ugyanaz?
A hüvely és a vulva (szeméremtest) egyaránt a női test részei, és gyakran összekeverik őket. Egyszerűen fogalmazva, azt mondhatjuk, hogy mindaz, amit szabad szemmel látunk, a vulva, amelyet a köznyelvben szeméremtestnek neveznek. Ezek a külső nemi szervek: a nagy és a kisajkak, a hüvelyi előcsarnok, a csikló, a csikló alatti húgycsőnyílás, a hüvely, és a gát, amely szintén a vulva vége. A szeméremtest tehát ott végződik, ahol a végbélnyílás kezdődik.

A szeméremtest részei a már említett nagy és kisajkak. Védelmi funkciójuk van, de örömet is szereznek nekünk. Idegvégződésekkel vannak átszőve, és a kisajkak még faggyúmirigyekkel is átszőttek. Azt a tényt, hogy minden szeméremtest másképp néz ki, valószínűleg nem kell elmondani. És hogy nem mind úgy néz ki, mint egy erotikus kép? Na és?! A férfi péniszek sem úgy néznek ki, mint valami pornófilmből. 

Még csak nem is kell szimmetrikusnak lenniük. Mindannyiunk egyik lába nagyobb, mint a másik. Ugyanez vonatkozik a szeméremajkakra is - az oldaluknak nem kell szimmetrikusnak lenniük. A lényeg az, hogy részben védik a csiklót, amely szintén a szeméremtest része. A csikló szivacsos testekből áll, vérerek és több mint 8000 idegvégződés borítja, és ez teszi a női test legérzékenyebb részévé. Ez a rész nagyon népszerű, különösen maszturbáláskor, mivel a klitorális orgazmus elérése gyorsabb és könnyebb, mint a hüvelyi orgazmus elérése. Ezekre a célokra tökéletes egy csiklóizgató
Klitorisový stimulátor Lelo Sona vo fuchusiovej farbe.

LELO SONA 

Ára: 26 590 FT-tól

A hüvely tehát a szeméremtest része. Funkcióik is különböznek.

A hüvely a külső nemi szervek része, és a méh kapuja. Szaporodási, de szexuális funkciója is van. Ez a reproduktív funkció különbözteti meg a szeméremtesttől. A hüvely a méh kapuja, így a spermium ezen keresztül képes megtermékenyíteni a petesejtet. A hüvely reproduktív funkciója azonban itt nem ér véget. Ez az a szülőcsatorna is, amelyen keresztül a gyermek a világra jön.

A hüvely belsejét nyálkahártya alkotja, amelyet hám borít, ami miatt szexuális funkcióval rendelkezik. A nemi közösülés során a pulzus és a nyomás megnő, és a hüvely falai megduzzadnak. Ennek következtében a hüvely belseje kitágul, meghosszabbodik és elkezd váladékot termelni. A hüvelyben található a G-pont és az A-pont, ezeknek a pontoknak köszönhetjük a hüvelyi orgazmust, a szeméremtestnek köszönhetően azonban a csiklóorgazmust is élvezhetjük.

Szerző
Barbora F.
2022.05.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.06.03.
Szex a menstruáció alatt
Az igazi kalóz nem ijed meg a Vörös-tengertől, vagy a bátor sofőr a piroson is áthajt… Ezek a vicces megjegyzések is kapcsolódnak a viszonylag tabutémához, mint amilyen a menstruáció alatti szex. Egyes párok még akkor sem hagyják ki ezt a szórakozást, ha a nőnek piros betűs napjai vannak, mások pedig megvárják, míg véget ér ez a többnapos időszak. Szükségszerűen vissza kell fognunk az étvágyunkat a menstruáció alatt, vagy a piros betűs napokon történő szex egyik partner számára sem jelent semmilyen kockázatot?
4 576
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.