A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében

1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
Ukážka kegelových cvikov

Ne hagyja, hogy az életfontosságú izom elkorcsosodjon

A Kegel-gyakorlatok elvégzése közben erősíti a medencefenék izmait, ami továbbá erősebb hüvelyhez is vezet, tehát a szex közben mindkét partner intenzívebb érzéseket él meg. Az ún. Pubococcygeális izom (PC-izom) ami az orgazmus közben kapcsolódik be, egy igazán csodálatos kielégüléshez vezet. Az orgamus képes legyűrni a stresszt vagy megerősíteni az immunitásunkat, ezért megéri megkeresni az tökéletes orgazmus eléréséhez vezető utakat, amelyek nem mindig a szexuális segédeszközökön át vezetnek. A PC-izom a medencefenékre bomlik, és pillangó alakú. Összeköti a végbélt és a nemi szerveket az ülőcsonttal és a lábakkal. Az ágyékcsonttól a farcsontig terjed, és megtámasztja a végbélt és a szomszédos belső szerveket (húgyhólyag és vesék), biztosítva, hogy ne essenek le. Ugyanakkor nagy hatással van az aktív szexuális életre. A húgycső, az ondóvezeték, a hüvely, a pénisz és a végbél nyitását és bezárását vezérli. Ha ez a keresztszivattyú, ahogy általában PC-izmot jelölik, erős, akkor nagy energiát kölcsönöz nekünk. De éppen ellenkezőleg, ha nincs kellőképpen leterhelve a rendszeres szexszel vagy a célzott tornával, elveszíti az erejét.

Vegye fel a harcot a rutin ellen

A Kegel-gyakorlatok nem csak a nőkre korlátozódnak. Ha olyan módszereket keres, amelyekkel felveheti a harcot a rutin ellen az intim életben, akkor ez a megfelelő irány, amivel ezt megteheti. A gyakorlatok elvégzéséhez speciális, kis üreges ballonokat is használnak, amelyek ma már orvosi szilikonból készülnek, de alternatívaként a népszerű gésagolyókat is alkalmazhatja (a kisebb méretű és nagyobb súlyú golyókat ajánljuk - ún. tantrikus golyók). Ezeket a hüvelybe kell helyezni, és a medenceizmok erejének használatával kell benntartani. Ha az izmok már megszilárdulnak, akkor egy szinttel feljebb léphet, és a golyókat álló helyzetben is a hüvelyben tarthatja. A szokásos háztartási munkáit is elvégezheti közben, sőt akár a városba is mehet velük. A golyók mozgás közben stimulálják az érzékeny területet, így nagyobb véráramot hoznak létre. A férfiaknál ezek a gyakorlatok javíthatják az erekció keménységét, megszabadíthatják őket a korai magömléstől, és minőségibbé tehetik az orgazmust. Egy szakértői tanulmány azt is kimutatta, hogy a gyakorlatoknak köszönhetően a hímvesszőjük is megnagyobbodhat.

Alapgyakorlat

Az egész folyamat nagyon egyszerű. Húzza össze a medenceizmokat tíz másodpercig, és lazítsa el őket. Ezt ajánlott tízszer megtenni, és naponta háromszor megismételni, lehetőleg reggel, délben és este. A gyakorlat elvégzésekor a has-, a comb- és az ülőizmoknak teljesen lazának kell lenniük. Lassan növelje az összehúzódások számát (ideális esetben 200 összehúzódást kellene elvégeznie naponta). Próbálja meg az izmokat felfelé húzni, majd fokozatosan engedje fel őket. A legjobb az egészben, hogy ezt a gyakorlatot fekve, ülve vagy állva is elvégezheti. És nincs szüksége semmilyen speciális felszerelésre vagy tornateremre. Valószínűleg nem is fog megizzadni ezen tevékenység elvégzése közben. A hölgyeknek addig kell végezniük ezt a gyakorlatot, amíg a szex után nem sikerül azonnal teljesen összehúzni a medencefenék izmait. A gyakorlat eredményei már néhány hét elteltével jelentkeznek. Bármely életkorban, mindenki megvalósíthatja ezeket a gyakorlatokat. Ha azonban a hasüregben fájdalmat érez, vagy bármilyen más nehézség gyötri, hagyja abba az edzést. A koncentráció és a kitartás szintén fontos tényezők.

Hogyan végezzük el a Kegel-gyakorlatokat (videó)

Figyelmeztetés: Mindig üres húgyhólyaggal tornázzon.

És a legjobbat a végére hagytuk

Igen, a végére hagytuk a habot a tortán, mégpedig a várva várt bejegyzést arról, hogyan növelheti a pénisze méretét a Kegel-gyakorlatokkal. Ebben semmi tudomány nincs. A gyakorlatoknak köszönhetően a péniszben lévő szövet sokkal gyorsabban megtelítődik vérrel, és így sokkal jobban formázható. Javul a spermiumok termelődése is a herékben, és a szexuális észlelés is fokozódik. Így nagyon fogja élvezni az intimitást. Nem is beszélve a partneréről, akinek már nem fog kelleni önmagát kielégítenie vagy vibrátort használnia. Urak, ha a Kegel-gyakorlatokat választják, azt biztosan nem fogják megbánni. További gyakorlatok hozzáadásával még jelentősebb véráramlást érhet el a péniszben. A Jelqing ebben az esetben különösen hatékony.

Hisszük, hogy megszereti a "Kegelt", és ezáltal ön is csatlakozik az elégedett szeretők ezrei közé.
Szerző
Karina
2020.07.22.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.02.06.
7 tipp, hogyan javíthatja a szexuális életét (nem csak) 2023-ban
Ahhoz, hogy minőségi és kielégítő szexuális életet élhessünk annak teljes időtartama alatt, meg kell dolgoznunk érte, és ez néha sok munkát jelenthet. Ez nem mindig olyan könnyű, mint egy kapcsolat elején. Levettük a szemünkről a rózsaszín szemüveget, és reálisabban látjuk a világot, a kapcsolatot és a szexet. Olvassa el tippjeinket, hogyan fűszerezze meg a szexet (nem csak) 2023-ban.
585
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 118
0
Szexpózok és praktikák
2023.01.23.
Extrém örömök: ezért érdekli annyira a BDSM
Plüssbilincsek, kötözés és korbács… Az ön fantáziáját is felcsigázza valamelyik? Netán egy egészen más, nem szokványos szexuális tevékenység? Ha igen, akkor bizonyára már elgondolkodott rajta, vajon miért is van ez. Talán még azt is megkérdőjelezte, normális dolog-e ez egyáltalán. Hiszen hogyan élvezheti valaki bármilyen helyzetben az egyenlőtlen felállást: azt, ha leuralják, vagy azt, ha uralkodhat? Egyáltalán, miért érdekelnek a fétisek, a szado-mazochizmus vagy a dominancia és a szubmisszivitás ennyi embert? Cikkünkben ennek jártunk utána!
1 068
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...