A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében

1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
Ukážka kegelových cvikov

Ne hagyja, hogy az életfontosságú izom elkorcsosodjon

A Kegel-gyakorlatok elvégzése közben erősíti a medencefenék izmait, ami továbbá erősebb hüvelyhez is vezet, tehát a szex közben mindkét partner intenzívebb érzéseket él meg. Az ún. Pubococcygeális izom (PC-izom) ami az orgazmus közben kapcsolódik be, egy igazán csodálatos kielégüléshez vezet. Az orgamus képes legyűrni a stresszt vagy megerősíteni az immunitásunkat, ezért megéri megkeresni az tökéletes orgazmus eléréséhez vezető utakat, amelyek nem mindig a szexuális segédeszközökön át vezetnek. A PC-izom a medencefenékre bomlik, és pillangó alakú. Összeköti a végbélt és a nemi szerveket az ülőcsonttal és a lábakkal. Az ágyékcsonttól a farcsontig terjed, és megtámasztja a végbélt és a szomszédos belső szerveket (húgyhólyag és vesék), biztosítva, hogy ne essenek le. Ugyanakkor nagy hatással van az aktív szexuális életre. A húgycső, az ondóvezeték, a hüvely, a pénisz és a végbél nyitását és bezárását vezérli. Ha ez a keresztszivattyú, ahogy általában PC-izmot jelölik, erős, akkor nagy energiát kölcsönöz nekünk. De éppen ellenkezőleg, ha nincs kellőképpen leterhelve a rendszeres szexszel vagy a célzott tornával, elveszíti az erejét.

Vegye fel a harcot a rutin ellen

A Kegel-gyakorlatok nem csak a nőkre korlátozódnak. Ha olyan módszereket keres, amelyekkel felveheti a harcot a rutin ellen az intim életben, akkor ez a megfelelő irány, amivel ezt megteheti. A gyakorlatok elvégzéséhez speciális, kis üreges ballonokat is használnak, amelyek ma már orvosi szilikonból készülnek, de alternatívaként a népszerű gésagolyókat is alkalmazhatja (a kisebb méretű és nagyobb súlyú golyókat ajánljuk - ún. tantrikus golyók). Ezeket a hüvelybe kell helyezni, és a medenceizmok erejének használatával kell benntartani. Ha az izmok már megszilárdulnak, akkor egy szinttel feljebb léphet, és a golyókat álló helyzetben is a hüvelyben tarthatja. A szokásos háztartási munkáit is elvégezheti közben, sőt akár a városba is mehet velük. A golyók mozgás közben stimulálják az érzékeny területet, így nagyobb véráramot hoznak létre. A férfiaknál ezek a gyakorlatok javíthatják az erekció keménységét, megszabadíthatják őket a korai magömléstől, és minőségibbé tehetik az orgazmust. Egy szakértői tanulmány azt is kimutatta, hogy a gyakorlatoknak köszönhetően a hímvesszőjük is megnagyobbodhat.

Alapgyakorlat

Az egész folyamat nagyon egyszerű. Húzza össze a medenceizmokat tíz másodpercig, és lazítsa el őket. Ezt ajánlott tízszer megtenni, és naponta háromszor megismételni, lehetőleg reggel, délben és este. A gyakorlat elvégzésekor a has-, a comb- és az ülőizmoknak teljesen lazának kell lenniük. Lassan növelje az összehúzódások számát (ideális esetben 200 összehúzódást kellene elvégeznie naponta). Próbálja meg az izmokat felfelé húzni, majd fokozatosan engedje fel őket. A legjobb az egészben, hogy ezt a gyakorlatot fekve, ülve vagy állva is elvégezheti. És nincs szüksége semmilyen speciális felszerelésre vagy tornateremre. Valószínűleg nem is fog megizzadni ezen tevékenység elvégzése közben. A hölgyeknek addig kell végezniük ezt a gyakorlatot, amíg a szex után nem sikerül azonnal teljesen összehúzni a medencefenék izmait. A gyakorlat eredményei már néhány hét elteltével jelentkeznek. Bármely életkorban, mindenki megvalósíthatja ezeket a gyakorlatokat. Ha azonban a hasüregben fájdalmat érez, vagy bármilyen más nehézség gyötri, hagyja abba az edzést. A koncentráció és a kitartás szintén fontos tényezők.

Hogyan végezzük el a Kegel-gyakorlatokat (videó)

Figyelmeztetés: Mindig üres húgyhólyaggal tornázzon.

És a legjobbat a végére hagytuk

Igen, a végére hagytuk a habot a tortán, mégpedig a várva várt bejegyzést arról, hogyan növelheti a pénisze méretét a Kegel-gyakorlatokkal. Ebben semmi tudomány nincs. A gyakorlatoknak köszönhetően a péniszben lévő szövet sokkal gyorsabban megtelítődik vérrel, és így sokkal jobban formázható. Javul a spermiumok termelődése is a herékben, és a szexuális észlelés is fokozódik. Így nagyon fogja élvezni az intimitást. Nem is beszélve a partneréről, akinek már nem fog kelleni önmagát kielégítenie vagy vibrátort használnia. Urak, ha a Kegel-gyakorlatokat választják, azt biztosan nem fogják megbánni. További gyakorlatok hozzáadásával még jelentősebb véráramlást érhet el a péniszben. A Jelqing ebben az esetben különösen hatékony.

Hisszük, hogy megszereti a "Kegelt", és ezáltal ön is csatlakozik az elégedett szeretők ezrei közé.
Szerző
Karina
2020.07.22.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2019.08.28.
Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!
Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?
1 525
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...