A mítosz megcáfolása: szex vs. óvszer

Ön is azok közé tartozik, akik húzzák a szájukat, ha óvszerrel való szexről van szó, mert mélyen gyökeredzik bennük az az elképzelés, hogy így egyáltalán nem fogják élvezni a szexet? Szükséges rosszként tekint erre a védekezési módszerre, a nemi betegségek és a nemkívánatos terhesség ellen? Felejtse el ezt a mítoszt, és tekintse át velünk a módszereket, amikkel maximalizálhatja az élvezetet.

Az egyik legújabb amerikai tanulmány, amelyben 1875 férfit teszeltek, meglehetősen érdekes eredményt hozott az óvszerek használatával kapcsolatban. Eszerint azok a fiúk, akik sűrűn gyakorolják az orális szexet, egyedül vagy szexuális segédeszközök segítségével is ki tudják magukat elégíteni, tehát a nemi közösülésen kívül is képesek az izgatásra, jobban élvezik a szexet az óvszerrel. A tesztelt férfiak naponta részletes feljegyzéseket készítettek arról, hogy mikor szexeltek, mennyire élvezték a szexet, mikor használtak óvszert és hasonlók. A tudósok ezután 5249 alkalmat elemeztek, amikor ezek a férfiak óvszerrel szexeltek vaginálisan, és értékelték az érzéseiket. Az eredmény egyértelmű volt! Aki tudja élvezni a szexet, annak a "gumi sapka" nem akadály.
 
Kondómy RealFeel takmer neucítite
A RealFeel óvszert szinte érezni sem fogja

Mindenesetre az óvszernek kényelmesnek kell lennie. Ezért minden bizonnyal érdemes több fajtát is kipróbálni, hogy megtudja, mi felel meg Önnek leginkább. Ne úgy válassza ki az óvszert, hogy leveszi a polcról a legelsőt, amit meglát. Kísérletezzen különböző méretekkel, anyagokkal, de főleg vastagságokkal. Győződjön meg róla, hogy helyesen helyezte-e fel az óvszert, mivel ez is tükröződik a gyönyör minőségén. A szakértők rájöttek, hogy minél hosszabb és intenzívebb a közösülés, a férfiak annál jobban élvezik. A férfiak többségét az óvszerrel való szexen kívül jobban aggasztja, hogy képesek-e kielégíteni a partnerüket, valamint, hogy elég kemény-e a péniszük. 

Ennek az amerikai tanulmánynak a legújabb megállapítása, hogy az idősebb férfiak sokkal jobban képesek élvezni az óvszerrel való szexet, mint a fiatalabb kollégáik. A tudósok azonban nem hiszik, hogy az életkor összefügg az óvszer használatával kapcsolatos élménnyel. A megállapításaikat úgy magyarázták, hogy az idősebb emberek többnyire kényelmesen érzik magukat egy stabil kapcsolatban, és ez is hozzájárul ahhoz, hogy ellazuljanak.

Az óvszerrel való szex ugyanolyan jó, mint az óvszer nélküli

Számos szakértő úgy véli, hogy az óvszer nem hibáztatható azért, hogy Ön mennyire élvezi a szexet. A valóság az, hogy manapság számos óvszer (a legkülönfélébb innovációkkal megerősítve) képes minőségibbé tenni az élményt mindkét fél számára. Több szexshop kínálatában megtalálhatók olyan modellek, amelyek speciális tulajdonságokkal, javított textúrával, vagy síkosított bevonattal rendelkeznek. A legkeresettebbek azok a típusok, amelyek belülről és kívülről is síkosítva vannak, speciális kiemelkedésekkel rendelkeznek, de még mindig népszerűek az ízesítettek is. A Durex RealFeel egy speciális modell, ami úgy lett kialakítva, hogy minél inkább semlegesítse az óvszer viselésének érzését. Ráadásul latexmentes, semleges illatú, és a vásárlói tapasztalatok szerint még mindig ez a legjobb óvszer, amit a Durex tudósai kigondoltak. 

A kínálatunkban természetes, állati membránokból készült óvszerek is megtalálhatóak, tehát ezek nem tartalmaznak latexet. Vékonyak és hajlékonyak, szó szerint egy második bőrre emlékeztetnek. Ugyan képesek meggátolni a teherbeesést, de a nemi betegségek ellen nem véd. Ezért inkább a stabil párkapcsolatban élőknek ajánljuk. Néhány szexshopban női óvszereket is lehet kapni, amelyeknek általában femidomnak hívnak.

Ne feledkezzen meg a kreativitásról

Ahogy a melltartók sem csak egy méretben érhetők el, és tipikus vibrátor sincs a piacon, úgy az óvszerek választéka sincs korlátozva. Azoknak a többsége, akik azt állítják, hogy nem élvezik az óvszerrel való szexet, nem megfelelő méretet viseltek idáig:, túl vastag, vagy épp ellenkezőleg, túl vékony óvszert választottak. Az urak egy hagyományos WC-papír tekerccsel is megmérhetik a péniszüket. Csak tegye bele a merev péniszét, és ha túl sok hely marad, akkor ön a férfiak 30-35%-a közé tartozik. Ha csak egy kevés hely marad, akkor a férfiak 50%-a közé sorolható, és ha a papírtekercs túlságosan szoros, akkor ugyanolyan helyzetben van, mint a férfiak 15-20%-a.

Szex közben ne gondoljon arra, hogy az óvszerrel nem fog menni, csak élvezze! Az uraknak szem előtt kellene tartaniuk, hogy a nők 70%-a a közvetlen közösülésen kívül éri el az orgazmust. Ezért jó, ha a behatolás előtt a csikló izgatásával stimulálja a partnerét. Ezzel az egész folyamat felgyorsul, és a férfinak nem kell szex közben azon gondolkoznia, hogy a partnerét nem zavarja-e az óvszer, sőt azon sem, hogy eljuttatja-e őt a csúcsra. Ha orális szex közben óvszert használ, a nőnek vigyáznia kell a fogaival, és az ajkait bekenheti síkosítóval. Ez az óvszerrel való rendes együttlét során is bevált, mivel mindkét partner számára növeli az élvezetet. 

Fontos, hogy megfelelően helyezze fel az óvszert

Mindig ellenőrizze az óvszer lejárati idejét, keresse meg a csomagolás fogazott részét, és tépje le. A csomagolást soha ne vágja szét ollóval (vagy más éles tárggyal). Úgy szakítsa szét a csomagolást, hogy ne tegyen kárt az óvszerben. Fújjon bele, hogy világossá váljon, merre kell legörgetni. A légbuborékok kialakulásának elkerülése érdekében tartsa összenyomva a csúcsot, és ne felejtsen el elegendő helyet hagyni az ejakulátum számára. A csúcs összenyomásával kezdje el kicsomagolni egészen a pénisz tövéig. A nő a férfi péniszét a középső ujj és a mutatóujj közé szoríthatja az óvszer alján, ahol a legvékonyabb. Felhelyezheti ide a vibrációs péniszgyűrűt is. Így mindkét félnek sokkal nagyobb stimulációban lesz része.

Hisszük, hogy a megfelelő modell kiválasztását követően, végre ön is élvezni fogja a szexet az óvszerrel. 
Szerző
Kata
2019.04.08.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.09.25.
Megfelelő higiénia szex után - hogyan mosakodjuk úgy, hogy ne bánjuk meg a gyönyör pillanatait?
A pár romantikus összebújása a szex után az idillikus, filmbe illő jelenetek közé tartozik, ami sokkal szebbnek láttatja a valóságot. Valójában a pillanatok, nem sokkal a közösülés után teljesen másképp néznek ki. Papírzsebkendőt keresünk, letöröljük az ondót, a felelősebbek becsomózzák az óvszert, és az első lépések a kukához vezetnek. A bújásra vagy az enyelgésre nem marad sok idő, és ez részben jó is...
1 441
0
Érdekességek és újdonságok
2018.07.01.
Az óvszer nem csak a terhesség ellen nyújt védelmet
Annak ellenére, hogy sok férfi elutasítja az óvszer használatát, ezek a kicsi és hatékony segítők védelmet nyújtanak a nem kívánt terhességgel szemben, valamint sok szexuális úton terjedő betegség ellen is, aminek köszönhetően félelem nélkül élvezhetik a szexet. Az óvszer azonban magát a szexuális aktust is élvezetesebbé teheti úgy, hogy késlelteti vagy felgyorsítja az orgazmust, sőt a különböző kialakításnak és kiemelkedéseknek köszönhetően stimuláló hatása is van.
1 079
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...