15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

A partnerem szex közben nem képes elérni az orgazmust, mit lehet ez ellen tenni?

A partnerem nem tudja velem elérni az orgazmust, mit tegyek? Tehát ezt a kérdést nagyon gyakran megkapjuk, ezért úgy döntöttünk, hogy külön cikket szentelünk neki. Ez egy probléma, aminek a megoldása a legtöbb esetben viszonylag egyszerű, és az, hogy nem képes elérni a csúcspontot, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a pár az ágyban nem illik össze. Az egészet egy jelentéktelen apróság is okozhatja, aminek a feljavításával vagy elkerülésével az orgazmus be fog következni.

Számos olyan terület van, ahol gyökeredzhet ennek az oka, aminek következtében a leggyakoribb okokat külön-külön vesszük górcső alá.

Rossz technika vagy póz

A rossz vagy helytelen technika alatt a túl gyors vagy túl lassú ide-oda mozgást is érthetjük. Az érzékeny területek, amelyeknek az izgatása orgazmushoz vezet, "speciális kezelésre" szorulnak, így a túlzott stimuláció, különösen, ha azt a közösülés kezdete óta hajtják végre, kissé kárt is okozhat. Ezek a helyek, akár a csiklóról, a G-pontról, vagya hüvely falairól van szó, valóban egyedi gondoskodást igényelnek. Az izgatást könnyedén kell kezdeni - mind ami a mozgás sebességét, és mind ami a rájuk kifejtett erőt illeti. Fokozatosan növelheti a sebességet, és megfelelő síkosítás mellett a súrlódás során keletkező nyomást is megnövelheti.

Fontos megjegyezni, hogy nem minden nő képes minden helyzetben elérni az orgazmust. Míg az egyik csak akkor ér el a csúcsra, amikor felül van, és ő maga határozza meg a tempót, a másiknak teljes izomlazításra van szüksége, ami ebben a helyzetben nem lehetséges. Ebben az esetben a kommunikáció, a próbálgatás és a partner testének a megfigyelése játszik fő szerepet.

A nyálkahártya nem megfelelő nedvesítése

Ha a hüvely önmagában nem képes kellőképpen nedvessé válni szex közben, ez nem feltétlenül jelentheti azt, hogy a nő nincs felizgulva. Elsősorban a hosszabb közösülés során a nedvesítést meg kell ismételni, hogy elkerüljék a fájdalmas, száraz súrlódást, ami eddig még egyetlen nőt sem vezetett el az orgazmushoz. A nem megfelelő síkosítás ugyanis a nyálkahártya feszülését okozza, ami a nedvesség nélkül nem sokkal később irritálttá válik és kipirosodik. Ennek következtében hamarabb lesz része kellemetlen érzésben, az izgalom eltűnik, és a kilátásban lévő orgazmus sem fog bekövetkezni.A női nyálkahártya érzékenységétől függően kell kiválasztani a megfelelő síkosítót. Ha a nőn gyakran jelennek meg az allergiás reakciók, gyakran szenvednek a hüvelyi vagy a húgyúti gyulladásoktól, akkor a legelőnyösebb választás a vízbázisú síkosító. Abban az esetben, ha a nő nem tapasztal semmilyen kellemetlenséget odalent, megengedheti magának, hogy egy kicsit kísérletezzen, és a stimuláló síkosító után nyúljon. Egy ilyen készítmény olyan anyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a nyálkahártya vagy a csikló jobb vérellátását, és fokozzák azok ingerlékenységét. Ennek köszönhetően az izgatás erősebb lesz, és az orgazmus sokkal korábban érkezik.

Kommunikációs probléma és kevés bizalom

A partnerek közelsége és annak a képessége, hogy képesek legyenek nyíltan beszélni az intim dolgokról, több mint fontos. Egyáltalán nem kivételes eset, hogy a szeretők csak unalmas és élettelen teljesítményt nyújtanak az ágyban, amit a végén teljesen más élményekkel színeznek ki a képzeletükben.

Szégyellni magunkat a szexuális fantáziáink és a preferenciáink miatt egy hosszú távú kapcsolatban minden bizonnyal nem kifizetődő. Az erotikus elképzelések tabuizálása ahhoz vezet, hogy a nő képtelen lesz elérni az orgazmust, és a férfi hűtlenné válik a kapcsolatban. Ha azt akarja, hogy a kapcsolat száz százalékosan működjön az ágyban is, akkor a nyílt kommunikációnak előtérbe kell kerülnie. Az állandó és a hosszú távú partnerek szégyenlősségét a kutatások is megerősítik, amelyeknek az eredményei kimutatták, hogy a párok a legvonzóbb szexuális álmaikat nem a törvényes partnerükkel, hanem szeretőikkel valósítják meg.

Tehát, ha nem mindegy önnek, hogy a partnere nem tudja elérni önnel az orgamust, bizonyosodjon meg róla, hogy ismeri-e a szexuális vágyait. Lehet, hogy valami más izgatja, mint amit évek óta együtt csinálnak az ágyban. És még az is meglehet, hogy a rejtett vágyai egybeesnek az önéivel, ám ezt soha nem fogja megtudni, amíg nem beszélnek róla nyíltan. Még egy kis változtatás az ágyban is meglepő eredményeket hozhat.

A csikló ignorálása

A csikló önmagában is egy specifikus dolog. Mivel ugyanazok a barlangos szövetek alkotják, mint a pénisz makkját, újra fel kell deríteni a partnere egyéni tűrőképességét. Míg az egyik nő a csikló nem kíméletes dörzsölésével éri el az orgazmust, még a hüvelybe való behatolás közben is, a másik nőben szó szerint kárt tehet ez a fajta mozgás. Ha a hüvelybemenet meg van feszülve és meg van erőltetve a pénisz mérete által, ami a hüvelyben ide-oda mozog, akkor maga a csikló is nagyon érzékeny és fájdalmas területté válhat, aminek az izgatása nem hozza el a kívánt gyümölcsöt. Mielőtt még ehhez a helyhez nyúl, és az ujjaival stimulálni kezdi úgy, ahogy azt a pornóban látta, győződjön meg róla, hogy a partnere szereti-e azt.

A legjobb választás, amivel semmit sem fog elrontani, a csikló stimulálása, ami nem a dörzsöléssel jön létre, hanem a receptorai egy adag rezgésnek vannak kitéve. Az efféle izgatás nem fájdalmas, még abban az esetben sem, ha a partnere csiklója rendkívül érzékeny, és a dörzsölésre inkább fájdalommal reagál, semmint kellemes érzésekkel. Azoknak a pároknak, akiknek gondot okoz az orgazmus elérése, a párvibrátor használatát javasoljuk.

 A blogunkban bővebben írtunk arról, hogy miként kell használni a párvibrátort: ​​Mi az a párvibrátor, és miért érdemes kipróbálni?

Hívja segítségül az erotikus játékokat

Ha a szexuális segédeszközök tabunak számítanak a hálószobában, nem csoda, hogy nem minden működik úgy, ahogy kellene. A sok funkcióval rendelkező játékos segítők nemcsak a sztereotípiákat éleszthetik újjá, hanem segíthetnek megismerni a saját és a partnere testét is.

Blogunkban többet megtudhat azokról a szeuxális segédeszközökről, amelyek növelik a női orgazmus elérésének az esélyét: Az orgazmus elérése nem kell, hogy problémát jelentsen...

Szerző
Martina
2020.09.23.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2019.05.10.
Van valamijük, amitől tovább fogom bírni a szexet?
Jó napot, 22 éves vagyok, és olyan problémám van, hogy ha a barátnőmmel szexelek, akkor nagyon gyorsan elmegyek. Létezik valami, ami segítene késleltetni a magömlést? Ez mindkettőnknek nagyon nagy örömet okozna. Kedves Matyi. A te "problémáddal", már ha lehet egyáltalán problémának nevezni, sok férfi küzd a te korodban. Tele vagy hormonokkal, izgalommal, vággyal, hogy megismerd a másik feledet, de még mielőtt hozzáláthatnál, már vége is mindennek. Szerencsére létezik egy meglehetősen egyszerű és hatékony megoldás a korai magömlés problémájának kezelésére.
7 598
1
Mi az a...
2019.06.07.
Mi az a womanizer, és miben rejlik a varázsereje?
A womanizer egy olyan szexuális segédeszköz, ami a többi felnőtt játékszerhez képest még nem honosodott meg eléggé a vásárlók tudatában. A segédeszközt ugyanazon márka védnöksége alatt dobták a piacra, és a női intim testrészek stimulálásának új technológiáját hozta el az erotika világába. Tehát mi is az a womanizer, hogyan kell használni, és miért érdemes mindenképpen kipróbálni?
2 392
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.