Anális higiénia: hogyan kell felkészülni az anális szexre

Az anális szexet rengeteg félinformáció, negatív megbélyegzés és boldogtalan első tapasztalatok kísérik, amelyek még mindig sokakat eltántorítanak az anális szex kipróbálásától. Az igazság az, hogy az anális szex egy teljesen másfajta élvezet, és ennek köszönhetően csodálatos orgazmusokat élhet át. Az anális játék élvezetessé tételének kulcsa a tudás! Ez nem rakétatudomány, de felkészülést igényel. 
Hogyan készüljünk fel az anális szexre?

Ez újdonság önnek? Próbálja ki először maga!

Ismerje meg a testét egyedül, szólójáték közben. Aktív és passzív szerepeket egyaránt megismerhet. Ha tudja, milyen érzés az anális maszturbáció mindkét fél számára, ez is segíthet, amikor úgy dönt, hogy kipróbálja a partnerével. Sokan úgy találják, hogy majd ügyesebbek, ha az ellenkező érzést is ismerik. 

5 tipp, hogyan kell higiénikusan felkészülni az anális szexre

1. Tisztaság
Mosakodás: menjen a WC-re 30-60 perccel az anális játék előtt. Ürítse ki a beleit, és mossa le a végbél területét szappannal és meleg vízzel. Az illatmentes babatörlőkendők nagyszerű alternatívát jelentenek.

Alaposabb mosakodás: A legjobb élmény érdekében 1-2 órával az anális játék előtt próbálja ki a beöntést. Csak néhány csésze langyos vízre lesz szüksége, amellyel a végbél utolsó 15-20 cm-ét kiöblítheti. Ha túl sok vizet használ, paradox módon még piszkosabbá teheti a dolgokat.

2. Tegyen maga alá egy törölközőt!
Egyszerű módja annak, hogy minden tiszta maradjon, ha az ágyra egy törölközőt tesz, mielőtt elkezdik. Megakadályozza az ágynemű elszíneződését, és segít összegyűjteni a zsírokat, testnedveket, vagy 💩. 

3. Próbáljon ki kesztyűt is
A gyógyszertárban kaphat kesztyűt, bár nem mindig néz ki a legszexibbnek. Tehát talán próbáljon meg olyan fajtát beszerezni, amilyet a tetoválóművészek használnak. Az ilyen kesztyűk vékonyabbak, és fekete színben kaphatók, ami ebben az esetben egy kicsit megfelelőbb.

4. Soha ne menjen a végbélnyílásból a hüvelybe 🍑🍆
Tényleg, soha ne menjen át análisból a hüvelybe anélkül, hogy először megtisztítaná a játékait, a péniszt vagy az ujjait.

5. Maradjon nyugodt!
Ahogy a bevezetőben mondtuk, maradjon nyugodt. Egy kicsit mindig koszos lehet, de ez nem valami  katasztrofális dolog, és nem ön az első vagy az utolsó ember, akivel ez megtörtént. Ezért kell pozitívnak maradnia 🧘‍♀️🧘‍♂️

Anális szex előtt kerüljek bármilyen ételt?

Az egészséges táplálkozás jobb anális szexet jelent. Bár nincsenek konkrét tanulmányok, amelyek az ételek és az anális játék közötti kapcsolatról szólnak, a lényeg a megfelelő mennyiségű fehérje és rost fogyasztása. A fehérje keményít, de a rostok miatt nem olyan nehéz kinyomni a kakit. A gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonafélék és diók kiváló rostforrások.

Kerülje a kávét, a koffeintartalmú italokat vagy a túlzott mennyiségű alkoholfogyasztást. A víz a legjobb barát, és segít fenntartani a rendszeres székletürítést.

Biztonság: Biztonságos az anális szex óvszer nélkül?

Nagyon hipotetikusan, igen, ha Ön 100%-ban monogám kapcsolatban él, és mind ön, mind partnere nemrégiben vizsgáltatta magát nemi úton terjedő fertőzésekre. Ezért nem ajánljuk ezt a formát. De mindig javasoljuk a biztonságos szexet, ami óvszer használatát jelenti.

Malá análna sprcha - Baby douche.

Kis anális zuhany

Ára: 5290 FT-tól

Hogyan kell beöntést végezni néhány lépésbenAko na klystír

Kép forrása: b-Vibe

1. Töltse fel vízzel az intim zuhanyt - vagy távolítsa el a szórófejet, és töltse fel vízzel a tartályt, vagy az egész zuhanyt (ősszenyomva) merítse egy tál vízbe, és lassan engedje fel (a szívóhatás biztosítja, hogy a tartály a szórófejen keresztül megtelítődjön vízzel). A szórófejet kenje be egy kis mennyiségű síkosítóval, hogy könnyebben behatolhasson az anális nyílásba.

2. Feküdjön könyökre és térdre, vagy feküdjön az oldalára. Lassan helyezze be a szórófejet az anális nyílásba, és finoman nyomja meg az intim zuhanyt. Nagyon lassan nyomkodja, és figyelje a testét, hogy milyen víznyomás és vízmennyiség felel meg neki.

3. Távolítsa el az intim zuhanyt az anális nyílásból, és egy ideig (10-15 másodpercig) tartsa benn a vizet a testében, majd engedje ki. Ezt a folyamatot többször ismételje meg, amíg az öblítővíz tiszta nem lesz. 

4. A zuhanyt azonnal tisztítsa meg enyhe szappannal és fertőtlenítőszerrel. Kész!
Szerző
Martina
2022.08.24.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...